TV: Pep måber da Messi ydmyger Milner

Den tidligere så succesfulde Barcelona-træner Pep Guardiola var på lægterne på Camp Nou onsdag aften, og han kunne ikke holde sin begejstring tilbage, da Lionel Messi i den grad tryllede på grønsværen

'Meeeessi, Meeeeessi'.

Der var ikke nogen tvivl om, hvem der var den store helt på Camp Nou blandt FC Barcelonas tilhængere onsdag aften i 1/8-finalen mod Manchester City.

Lionel Messis navn gjaldede ud blandt de næsten 100.000 tilskuere på det spektakulære stadion - og især én episode fik alle fansene til at råbe Messis navn endnu højere.

(Foto: AP) Champions League TV: Magikeren Messi tryllede i chanceorgie

Den argentinske stjerne kombinerede fikst med sine holdkammerater på egen banehalvdel, og til sidst afsluttede den 27-årige spiller sekvensen ved at lave en vaskeægte tunnel på stakkels James Milner, der røg bagover på bagdelen, mens Messi forsatte sin fremdrift mod englændernes mål.

Det var ikke kun de inkarnerede Barcelona-fans, der sad målløse efter argentinerens genialitet.

Klubbens tidligere succesfulde træner Pep Guardiola var også at finde på lægterne, og catalonieren måbede da også og tog sig til ansigtet i ren forbløffelse over Messis fikse fødder.

Joe Hart med en af mange redninger i 1-0 nederlaget. (Foto: AP) Champions League TV: City-keeper hyldes efter mirakel-kamp

Guardiola havde da også kun pæne ting at sige om en af verdens bedste spillere.

- Det var en meget god kamp, og Barca spillede rigtigt godt i et opgør, hvor de skabte mange chance. Og Messi - det er et privilegium at se ham spille, sagde Pep til catalansk radio ifølge Mundo Deportivo.

Hovedpersonen selv var da også glad for publikums klapsalver og rosende ord i løbet af opgøret.

- Jeg bliver aldrig træt af det. Det er en smuk følelse, når folk tiljubler dig og viser, at de kan lide dig. Jeg er meget taknemlig og glad, sagde Messi til spansk Canal+ efter opgøret.

Se Messis tunnel-genialitet, der fik Pep til at måbe:

Vi har også samlet flere tryllerier fra Messi i opgøret mod City:

38 kommentarer
Vis kommentarer