TV: Ronaldo redder Real Madrid i ubegribeligt drama

I en medrivende forestilling uden sidestykke var Schalke 04 tæt på at levere årets sensation i Champions League, men Real Madrid klarede frisag til sidst

Cristiano Ronaldo reddede Real Madrid fra gigantisk fiasko mod Schalke 04. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo reddede Real Madrid fra gigantisk fiasko mod Schalke 04. (Foto: AP)

Det er ikke ualmindeligt, at der falder syv mål på Santiago Benabéu. På den legendariske legeplads i den spanske hovedstad har Real Madrid for vane at folde sig ud og begrave modstanderne, som var de tilbage på sandkasseniveau.

Men sådan var det ikke tirsdag aften i Champions League. Så langt fra endda. Mod Schalke 04 fortsatte værterne således nedfarten i den rutsjebane, der i løbet af marts har sendt klubben i knæ i den hjemlige turnering, hvor ordet krise for længst er taget i brug.

Og det forstås. Real Madrid lignede igen en skygge af sig selv i tirsdagens dyst, hvor hjemmeholdet skulle prise sig lykkelige for, at de tog hul på affæren med et forspring på 2-0 fra det første møde i Tyskland i februar.

For det var Schalke 04, der styrede tempoet, dikterede spillet og fremstod som de voksne. Et modigt taktisk oplæg fra gæsternes træner, Roberto Di Matteo, betød, at Schalke var klart farligst i første halvleg, hvor holdet kom foran to gange ved henholdsvis Christian Fuchs til 1-0 og Klaas-Jan Huntelaar til 2-1.

Se også: Real-træner fyringstruet - afløser på plads

Klaas-Jan Huntelaar gjorde det onde ved sin tidligere klub, da Schalke-angriberen kom på tavlen i dramaet mod Real Madrid. (Foto: AP)
Klaas-Jan Huntelaar gjorde det onde ved sin tidligere klub, da Schalke-angriberen kom på tavlen i dramaet mod Real Madrid. (Foto: AP)

Ronaldo viste vejen
Begge gange formåede Real Madrid dog at svare igen, og selvfølgelig var det Cristiano Ronaldo, som gik forrest og var manden bag begge hjemmeholdets træffere.

To formidable hovedstød fra portugiseren afværgede katastrofe-kursen inden pausen, og det betød samtidig, at den 30-årige Real Madrid-topscorer slog den europæiske målrekord, da ingen andre matcher hans 78 scoringer på den konto.

Den bedrift skænkede han dog næppe mange tanker undervejs i affæren tirsdag aften, for her havde han og holdkammeraterne rigeligt at gøre med at holde Schalke på afstand.

Karim Benzema gjorde sit til den mission, da han efter sidebyttet for første gang i kampen bragte Real Madrid foran med et tørt hug fra midten af straffesparksfeltet.

Se også: TV: Uhyggeligt uheld i Porto-show

Karim Benzema var med sin scoring til 3-2 medvirkende til, at Real Madrid reddede skærene til syvende og sidst. (Foto: AP)
Karim Benzema var med sin scoring til 3-2 medvirkende til, at Real Madrid reddede skærene til syvende og sidst. (Foto: AP)

Svarede omgående igen
Men glæden var kort for Real Madrid. Mindre end fem minutter efter den franske fuldtræffer udlignede den unge Schalke-spiller Leroy Sané på imponerende langskud fra kanten af feltet.

Og da Klaas-Jan Huntelaar fem minutter før tid nærmest kopierede den fremragende scoring, der gjorde ham til et hit på internettet, da de to hold mødtes på samme stadie i turneringen i sidste sæson, opstod der panik i Madrid-lejren.

Først var det Sané, der igen trykkede af fra distancen, inden holdkammeraten Bennedickt Höwedes få minutter senere også ville lege med og flugtede mod mål. Begge gange agerede Iker Casillas dog redningsmand, som han har gjort det så ofte før.

På den led var det de store profiler, der reddede Real Madrid på en aften, hvor legepladsen Santiago Bernabeu dannede rammen om et drama, der i bund og grund burde have været forbudt for børn.

Se alle målene fra den fantastiske forestilling i tv-klippet nedenfor. Du bliver IKKE skuffet:

31 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere