TV: Vild CL-finale! Se målene her

Det har i den grad været en seværdig og underholdende Champions League-finale mellem Juventus og Barcelona

FC Barcelona var udråbt som de store favoritter i Champions League-finalen mod Juventus før finalen af flere eksperter og bookmakere - og den favoritrolle tog de i den grad til sig allerede få minutter inde i finalen.

Juventus fik ellers en fin start og pressede de spanske mestre allerede i første minut, men catalonierne svarede prompte tilbage på italienernes offensiv - og det på smukkeste vist.

Neymar havde god tid til at kigge op i venstre side af Juventus' felt og aflevere bolden til en fremadstormende Iniesta, der havde taget et løb ind i italienernes tætpakkede målfelt.

Iniesta kiggede derefter flot op og afleverede uselvisk bolden tilbage til en helt fri Ivan Rakitic, det sikkert udplacerede Buffon i Juventus-målet med venstreskøjten.

Juventus svarede dog tilbage 10 minutter inde i anden halvleg, da Claudio Marchisio elegant spillede Lichtsteiner fri. Østrigeren fandt herefter Tevez i feltet, der afsluttede resolut. Returen røg lige ud til Alvaro Morata, der sikkert kunne udligne Barcelonas scoring.

Men med 20 minutter igen brillerede Lionel Messi foran Juventus-defensiven, da han fik sat et par forsvarsspillere. Argentineren sendte et drilsk skud afsted, som Buffon ikke kunne holde, og så var Luis Suarez hurtig over returen.

 

I overtiden satsede Juventus hele butikken, og det udnyttede Neymar til at lukke og slukke til 3-1 med sin 10. scoring i Champions League i denne sæson.

Se ALLE målene her:

Få vurderingen af den storslåede Champions League-finale lige her

Her kan du se, hvordan Barca-fans festede i Berlins gader efter triumfen

21 kommentarer
Vis kommentarer