Tysk ekstase: Lewandowski ist eine Tormaschine!

Robert Lewandowskis fortsatte målshow for Bayern München må give grå hår i Dortmund forud for storkampen i weekenden

Se alle Le-wanvid-dowskis fem mål fra sejren over Wolfsburg - scoret i én halvleg på kun ni minutter. (Video: SNTV)

Det var de fem mål på ni minutter sidste tirsdag i topkampen mod VfL Wolfsburg, der for alvor understregede, at Robert Lewandowski er i topform for tiden.

Så fulgte to kasser i weekenden mod Mainz, og efterfølgende tre styk mod Dinamo Zagreb tirsdag aften.

Det har med andre ord været en uge ud over normalen for den polske stjerne, der onsdag vågner til avisoverskrifter fra et sjældent enigt pressekorps: Weltklasse!

Nu igen?! Se Chelsea-bombers nye svinestreg

Bild kalder ham uimodståelig og en målmaskine 'eine Tormaschine', men hovedpersonen selv var noget nær selvudslettende i de interviews, der blev foretaget efter kampen.

- Det vigtigste var, at vi vandt og spillede godt. Det er klart, at man bliver i godt humør af at score, sagde han ydmygt til Spiegel.

Terrorizer of Defences
Den sydtyske boulevard-avis TZ citerer Lewandowski for 'at ville have mere'.

- Jeg tænker ikke på, hvor mange mål, jeg scorer. Det er vigtigere, at vi vinder 5-0. Men man må selvfølgelig altid have lyst til at score flere mål, altid spille bedre og altid nå mere. Man må aldrig tænke, at man har nået nok. Jeg vil altid mere. Det er underordnet, hvor mange mål, jeg har scoret, sagde han ifølge tz.de.

Lettet Barcelona-målmand: Vi var meget heldige

En kæk Bayern-fan trækker på nettet referencer til Game of Thrones og mener, at Lewandowski skal udstyres med kælenavnet 'Robert of the House Lewandowski, striker of the Bavarians, Kicker of Balls and Terrorizer of Defences'.

Som tilstanden er lige nu, er man tilbøjelig til at give vedkommende ret.

Storformen kommer i rette tid forud for Bayerns storkamp mod Borussia Dortmund søndag eftermiddag.