Ubesejrede i 45 kampe - indtil i aften

Dinamo Zagrebs stime på hele 45 kampe som ubesejret risikerer at falde, når kroaterne besøger Bayern München

Zagrebs målmand Eduardo jubler over sejren mod Arsenal (Foto: AP)
Zagrebs målmand Eduardo jubler over sejren mod Arsenal (Foto: AP)

Dinamo Zagreb startede overraskende Champions League-sæsonen med en hjemmesejr på 2-1 mod Arsenal. Dermed holdt det kroatiske storhold liv i sin imponerende stime som ubesejret, hvor det ikke er endt med nederlag i de seneste 45 kampe.

Det seneste nederlag i europæisk sammenhæng for kroaterne kom sidste år i november, da det blev til et nederlag mod rumænske FC Astra Giurgiu i Europa League-gruppespillet.

I den hjemlige liga ligger det seneste nederlag tilbage i 2013/2014-sæsonen, hvor holdet løb ind i fire nederlag i ligaen.

Men stimen er i alvorlig fare for at få en brat afslutning, når det tirsdag aften gælder Bayern München med Robert Lewandowski i topform på udebane.

Pep Guardiolas tropper gjorde rent bord med seks sejre på hjemmebanen i Champions League i sidste sæson, og i denne sæson startede de tyske giganter også turneringen med en 3-0 sejr ude mod de græske mestre fra Olympiakos.

Alligevel fejler selvtilliden ikke noget hos Dinamo Zagreb, som kommer til München med en frisk ligasejr på 4-1 mod NK Osijek i bagagen.

- Det er normalt at tænke, at vi kan spille den bedste kamp i klubbens historie, og at de (Bayern München, red.) kan have en af de værste aftener i deres historier, siger Zagreb-træneren Zoran Mamic ifølge AFP, og han tror på, at stimen kan overleve mødet med de tyske mestre.

- Alt er muligt i sport. Hvis vi kan levere samme præstation som mod Arsenal, så kan vi få et positivt resultat, siger han.

Men der venter et tysk mesterhold i storform, når kampen sparkes i gang tirsdag aften.

Siden nederlaget i straffesparkskonkurrence mod Wolfsburg i den tyske Super Cup har Bayern München vundet alle otte kampe, og mestrene har blikket fastlåst på at nå deres femte Champions League-semifinale i træk.

- Hvis vi leverer vores normale indsats, så tager vi også de tre point, siger Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm.

I den anden kamp i gruppe F møder Arsenal Olympiakos i London. Begge kampe fløjtes i gang tirsdag aften.

3 kommentarer
Vis kommentarer