Uheldig United-stjerne skal opereres - for anden gang

Luke Shaw er stadig i Holland, hvor fredag igen skal under kniven efter sit dobbelte benbrud

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Manchester Uniteds uheldige forsvarsspiller Luke Shaw befinder sig stadig i Holland, hvor han fredag skal gennemgå endnu en operation som følge af det dobbelte benbrud, han pådrog sig i tirsdagens Champions League-opgør mod PSV Eindhoven.

Luke Shaw blev hastet til hospitalet, efter PSV's Hector Moreno satte en yderst uheldig tackling ind på ham. Her opererede tre specialister på den unge back, som efter et kort ophold i Holland forventede at kunne vende hjem til Storbritannien.

Omfanget af hans skade betyder imidlertid, at de hollandske læger fredag opererer ham endnu en gang, skriver Daily Mail.

Manchester United har ikke officielt kommenteret situation, hvilket manager Louis van Gaal forventes at gøre på sin ugentlige pressekonference.

Luke Shaw brækkede både skinne- og lægben. (Foto: AP)
Luke Shaw brækkede både skinne- og lægben. (Foto: AP)
 

Den talentfulde 20-årige forsvarsspiller, som i 2014 kom til Manchester United fra Southampton, bliver dermed yderligere et par dage i Eindhoven, inden han bliver kørt til Manchester.

Efter kampen udtalte Louis van Gaal, at han håbede at se Luke Shaw i kamp igen i denne sæson, men at med et dobbelt benbrud ville der formentlig gå seks måneder, før backen igen var klar til kamp.

Se også: United-legende om Shaw-skade: Fremragende tackling!

Med brud på både skinnebenet og lægbenet er sæsonen under alle omstændigheder i fare for Luke Shaw, og det samme er hans deltagelse i sommerens EM-slutunde.

Af samme årsag har Manchester United ifølge Mirror en psykolog klar til at hjælpe forsvarsspilleren med de mentale ar, en så alvorlig skade efterlader.

Se episoden, der skader Luke Shaw så voldsomt:

1 kommentar
Vis kommentarer