Uhyggelige billeder: 80 bøller afbryder kamp med bat

Youth League-kampen mellem Bayern München og Olympiakos blev tirsdag afbrudt efter angreb på de tyske fans

Billedet her er fra Champions League-kampen mellem Olympiakos og Bayern, men lige inden kampen mødtes de i Youth League, hvor det gik helt galt. Foto:ARIS MESSINIS/Ritzau Scanpix
Billedet her er fra Champions League-kampen mellem Olympiakos og Bayern, men lige inden kampen mødtes de i Youth League, hvor det gik helt galt. Foto:ARIS MESSINIS/Ritzau Scanpix

Se også: Kæmpe Tottenham-fest - uden Eriksen

Mindst seks tilhængere af Bayern Münchens ungdomshold er kommet til skade, efter at de tirsdag blev angrebet af maskerede personer under en kamp mod Olympiakos i Uefa Youth League.

Det skriver nyhedsbureauerne Reuters og dpa.

Kampen blev afbrudt i det 84. minut, da cirka 80 maskerede personer løb ind på banen og efterfølgende angreb det tyske holds tilhængere. Nogle af de maskerede personer kørte på motorcykler, kastede med fyrværkeri og bar bat.

Afbrydelsen skete, mens Olympiakos var bagud 0-4.

Se de blodige billeder herunder

Angrebet fandt sted få timer før, at de to klubbers seniorhold skulle mødes i Champions League, i en kamp der ligeledes bliver spillet i den græske hovedstad.

Ifølge Reuters er en sikkerhedsvagt også kommet til skade. Der er en ifølge en politikilde ikke sket nogen anholdelser tirsdag aften.

Hvad mange ikke registrerede var, at spillerne fra begge hold først bakkede og søgte læ. Men efterfølgende stimlede de sammen i midtercirklen, hvor de fordrev ventetiden, til der igen var ro på, med en omgang hyggebold med hinanden...!

Det bemærkelsesværdige optrin kan du se her

Se også: Vanvittige scener: Ny drone-skandale i Europa League

Se også: Bombe under Parken: Vil have nyt stadion til 50.000 tilskuere

Angrebet på Jens Stages lejlighed er heldigvis et særsyn i dansk fodbold. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Hooligan-ekspert rystet over angreb: Det er helt uden sammenligning!

75 kommentarer
Vis kommentarer