Annonce:
Annonce:

Uhyggelige Ronaldo: Udsletter rivaler i magtdemonstration

Cristiano Ronaldo har nu scoret 103 mål i Champions League – tre mere end Atlético Madrid som klub har scoret historisk i turneringen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Hvis nogen har været det mindste i tvivl om, hvem der i virkeligheden er kongen af Madrid, blev tvivlen godt og grundigt ryddet af vejen i den første semifinale i Champions League. 

Cristiano Ronaldo er den ubestridte konge, mens Antoine Griezmann stadig har meget at lære i de store, afgørende kampe.

Franskmanden stod ikke bare i skyggen af portugiseren. Forskellen på de individuelle færdigheder blev også udstillet på højeste niveau.

Den 32-årige portugiser blev matchvinder med et hattrick og sikrede Real Madrid halvandet ben i finalen før næste uges returkamp på Vicente Calderón.

3-0 sejren var fortjent. Ikke mindst på baggrund af den opvisning Cristiano Ronaldo diskede op med.

Portugiseren sprudlede, og Real Madrid var langt bedre med bolden og farligere, når de ofte med få kombinationer kom til afslutning.  

Annonce:

Kongejubel
Cristiano Ronaldos attitude i sekunderne efter, han havde tordnet bolden i mål til 2-0, fortalte alt om, at vejen mod finalen nu står pivåben. Og den efterfølgende kongejubel med Ronaldos store tandpasta-smil og kys til Santiago Bernabéu signalerede klart betydningen af den træffer.

Smilet var mere afdæmpet men ikke til at tage fejl af, da han med scoringen til 3-0 scorede hattrick for anden gang i sæsonen mod netop Atlético Madrid.

Det kan godt være, at Ronaldo løber mindre, holder flere pauser og ikke arbejder så meget i defensiven. Men hvilken timing, hvilken skarphed – både i luften og på jorden.

Og så er Ronaldo altså ikke kun skarp, men knivskarp. Portugiseren har altså scoret på otte af de seneste 12 skud, han har haft på mål. Ganske enkelt imponerende.

Ronaldo: Det var en fantastisk aften

Med et nyt nederlag til Atlético Madrid fik Diego Simeone tropper ikke brudt den forbandelse, der har præget arbejderklubben fra Madrid de seneste sæsoner, når Real Madrid har været modstanderen.

Annonce:

For med det fantastiske udgangspunkt står kongeklubben i en position, hvor de for fjerde år i træk ser ud til at besejre lokalrivalerne samlet på den internationale scene.

Real Madrid er således på vej mod den tredje Champions League-finale i løbet af blot fire år. Og hvad der er endnu vigtigere: Cristiano Ronaldo & co. kan blive de første, der genvinder Champions League trofæet.

Det er aldrig sket i turneringens 25-årige historie, at en klub har genvundet titlen. Man skal tilbage til 1988/89 og 89/90, hvor en klub senest vandt turneringen to år i træk. Dengang var det Milan.

Men nu kan Ronaldo sørge for, at Real Madrid skriver historie på en ny front.

Her slår han 46 år gammel rekord: Nu er Ronaldo historiens største 

Spansk angriber: Mange Real Madrid-spillere er bedre end Griezmann

Ronaldo-makker: Dommerfejl hører med til fodbold

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: