Ultimativ FCK-hæder: Messi, Özil ... og Zanka

To FC København-forsvarsspillere er blandt de 11 bedste i Champions League-gruppespillet

Hvad har FCK-spillerne Mathias 'Zanka' Jørgensen og Ludwig Augustinsson til fælles med Champions League-stjerner som Lionel Messi, Alexis Sanchez, Mesut Özil og Raphael Varane?

Europa League Overblik: Her er FCK's mulige modstandere

De to FCK-forsvarere har såmænd fundet vej til samme hold som førnævnte stjerner. Nemlig på Goals hold over de bedste spillere hidtil i Champions League-gruppespillet.

Det er lidt af en hæder, der ryger de to spilleres - og FCK's vej. Faktisk er det kun Arsenal, der også har to spillere på holdet, som kan matche FCK på antallet af spillere på gruppespillets hold, og endnu mere imponerende er det måske, at FCK som det eneste af de repræsenterede hold på Goals hæders-hold ikke er gået videre fra gruppespillet.

Det fortæller en historie om, at FCK's defensiv har imponeret i de seks gruppekampe, og det er da også de tos defensive indsats hidtil i turneringen, som vækker begejstring.

Om Zanka skriver Goal:

- Var den spiller af alle med flest clearinger (62) i gruppespillet, da hans hold holdt målet rent i fire ud af seks kampe. Bidrog også med to mål.

Og svenske Ludwig Augustinsson skriver Goal:

- Ud over at være en del af en defensiv, som havde fire 'cleen sheets', så bidrog Augustinsson også med tre målgivende afleveringer, ligesom han skabte flere målchancer end nogen anden forsvarsspiller (17), lyder rosen.

Selvom de må nøjes med at spille Europa League til foråret, så er det sikkert et par rare skulderklap at forlade verdens største klubturnering med.

Champions League Forstår danskernes vrede: Det var pinligt, Leicester

FC København Zanka: 'Jeg har aldrig været bedre'

136 kommentarer
Vis kommentarer