United har omstridte de Gea med i Champions League-trup

Den spanske målmand ser ud til at få endnu en chance, efter at hans skifte til Real Madrid kollapsede

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Han var i centrum for sommerens største transferfarce, men i sidste ende kollapsede skiftet fra Manchester United til Real Madrid for David de Gea.

Den spanske fodboldmålmand, der er blevet holdt uden for Uniteds hold i hele denne sæson på grund af de mange spekulationer om fremtiden, kan måske alligevel se frem til at få spilletid.

I hvert fald har Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, inkluderet David de Gea i den bruttotrup, som klubben har registreret til Champions League-gruppespillet.

Sergio Romero og Sam Johnstone er de øvrige målmænd i Uniteds trup.

Førstnævnte har været førstemålmand hidtil i sæsonen, fordi Louis van Gaal mente, at de mange spekulationer om et skifte til Real Madrid gjorde David de Gea ufokuseret.

Se også: Nu svarer United igen: I var selv ude om det, Real

Spanieren har et år tilbage af sin kontrakt med United, og det var egentlig meningen, at et skifte til Real Madrid skulle være blevet gennemført i de sidste minutter af sommerens transfervindue.

Skiftet kollapsede dog - officielt af tekniske årsager - og siden har Manchester United og Real Madrid beskyldt hinanden for at ødelægge klubskiftet.

United har også den franske teenager Anthony Martial med i truppen til Champions League-gruppespillet.

Han blev købt i Monaco kort før transfervinduets lukning, ifølge britiske medier for omkring 370 millioner kroner.

Den tidligere FC Barcelona-målmand Victor Valdés er ikke med i Manchester Uniteds Champions League-trup.

Spanieren blev for halvanden måned siden erklæret for uønsket af Louis van Gaal, fordi han ifølge den hollandske manager havde nægtet at spille på andetholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer