United-legende langer ud efter Özil: Gør man bare ikke

Paul Scholes var alt andet end imponeret over Arsenals Mesut Özil, der valgte at bytte trøje med en Monaco-spiller på vej ind til pause

Mesut Özil er et hot samtaleemne blandt Arsenals fans.

Tyskeren blev hentet af Arsenal i sommeren 2013, og på det tidspunkt var klubbens fans i ekstase over, at 'The Gunners' kunne hente sådan en profil til holdet.

Midtbanespilleren fik da også en stærk start i klubben, men siden da har præstationer været mere svingende.

Og mange fans er da også uenige, om Özil er en godt aktiv for holdet.

Den tyske verdensmester spillede dog en god kamp tirsdag aften, da Arsenal i sidste ende endte med at ryge ud til Monaco i Champions League.

Men Özil slipper dog ikke få negative røster her dagen derpå.

Jubel blandt Atlético-spillerne, da 1-0-målet var en realitet. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza) Champions League Atlético videre efter straffedrama

Kritikerne peger ikke så meget på hans spil mod Ligue 1-holdet - nej, det er mere en episode, der skete, da dommeren havde fløjtet til pause.

Den 26-årige spiller valgte nemlig at bytte trøje med Monacos Geoffrey Kondogbia på vej ud af banen, efter franskmanden havde spurgt Özil, mens de to gik mod spillertunnellen - og det får tyskeren nu kritik for.

En af kritikkerne er den tidligere Manchester United-stjerne Paul Scholes, der nu agerer som ekspert på tv-stationen ITV.

- Jeg kan slet ikke lide det - måske kan man gøre det, når kampen bliver fløjtet af. Men heller ikke der synes jeg, at det er ok, sagde Scholes ifølge The Telegraph.

- Du kan gøre det, når du er i spillertunnellen eller tæt på omklædningsrummet, hvor du ikke er i fokus. Men at nogle gør det i halvlegen, er jeg meget imod.

På det sociale medie Twitter var folk dog uenige om Özils trøjebytte-stunt.

Hvorfor kritiserer folk Özil? Det var Monaco-spilleren, der bad om hans trøje. Folk burde kende Mesut bedre, han assisterer altid.

Jeg orker ikke at høre på 'Özil bytter trøjer'. Han blev spurgt om at bytte, og han gik med til det. Er glad for, at de er starstruck.

Jeg har lyst til at slå Özil for at bytte trøje i pausen.

Özil i trøjebyt i pausen. Idiot.

Udover trøjebyttet var der også mål på programmet i Monaco, da Arsenal vandt med 2-0. Det var dog ikke nok til at gå videre til kvartfinalen - se højdepunkterne her.

16 kommentarer
Vis kommentarer