United-legende om Shaw-skade: Fremragende tackling!

Manchester United må undvære Luke Shaw i mindst seks måneder, efter han brækkede benet i en tackling fra Moreno. Roy Keane mener dog, at det var en rigtig god tackling

Da Hector Moreno satte en tackling ind på Luke Shaw, fik det fatale følger for den engelske spiller. Luke Shaw brækkede nemlig benet, og kan nu se frem til minimum seks måneders pause.

Uheldet skete, da Manchester United mødte PSV Eindhoven i første runde af Champions League. I opgøret, der endte 2-1 til Eindhoven, kom Moreno på et tidspunkt ned i en tackling af Luke Shaw i høj fart. Selvom det endte med en voldsom skade til Luke Shaw, så fik tacklingen ikke nogle konsekvenser for Moreno.

På trods af protester fra blandt andet Manchester Uniteds træner, Louis Van Gaal, vurderede dommeren nemlig, at tacklingen var god nok.

Brækkede benet på United-stjerne: Sidst var det mig

Den vurdering bakker en irsk fodboldlegende nu op om. Roy Keane, der tidligere har spillet i Manchester United i 12 år, mener nemlig, at tacklingen var god.

- Jeg synes, det var en glimrende udfordring. Jeg elsker det psykologiske i det, og der er jo heller ikke nogle Unitedspillere, der brokkede sig lige efter tacklingen. Det er trods alt spillerne, der ser det på tætteste hånd, siger han.

For ham er den slags skader, hvad der kan ske, når man spiller i så højt tempo.

- Når spillere bevæger sig så hurtigt, og tackler med så høj fart, så vil der komme skader. Jeg er bare overrasket over, at der ikke sker flere uheld som disse. Det var mere et uheld, end det var en stempling, siger han.

Dobbelt benbrud til United-stjerne

Manchester Uniteds mandskab kom dog ekstra op i det røde felt, da Moreno efterfølgende blev indstillet som kampens spiller. Hovedpersonen selv understregede dog efterfølgende, hvor ked af det han var.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Jeg kan ikke huske det, men jeg er virkelig ked af det, fordi jeg var involveret i uheldet. Jeg har det virkelig skidt med det, sagde han.

TV: Så grim er United-stjernens skade