United-manager erkender stort pres: Alle vil i Champions League

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, erkender, at hans hold er under pres før aftenens kamp mod Club Brugge

Louis van Gaal og Manchester United skal besejre Club Brugge, hvis det skal blive til Champions League-gruppespil i den kommende sæson. (Foto: AP)
Louis van Gaal og Manchester United skal besejre Club Brugge, hvis det skal blive til Champions League-gruppespil i den kommende sæson. (Foto: AP)

I hele sidste sæson måtte man i storklubben Manchester United se Champions League på tv-skærmen.

Under manager David Moyes havde klubben haft en ualmindeligt skidt sæson forud og man havde ikke kvalificeret sig.

Derfor erkender klubbens nuværende manager, Louis van Gaal, at tirsdag aftens playoff-kamp i Champions League mod Club Brugge måske er den vigtigste i hans tid som manager i den engelske storklub.

- Selvfølgelig. Fordi spillerne vil være med, klubbens ledelse ønsker at være med, og først og fremmest fordi fansene ønsker at være med. Så presset er højt, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Se også: Sådan vil Real Madrid snyde Manchester United

- Der er masser af pres, fordi det er vores ambition at være i Champions Leagues gruppespil, og det er dét, vi stræber efter, fortsætter manageren, som har stor respekt for holdets belgiske modstander Club Brügge.

- De her kampe er svære og på grund af vores lodtrækning er den her ekstra svær. Brugge kan forsvare sig temmelig godt, og holdet kan også angribe.

- Det bliver en svær kamp, og derfor er presset meget stort. Alle vil i Champions League, men vi skal altså først besejre Club Brugge, siger Louis van Gaal.

På pressemødet, som handlede om Manchester Uniteds kamp mod Club Brugge, måtte Louis van Gaal også forsvare sin angriber Wayne Rooney, hvis præstationer har været under hans sædvanlige niveau i sæsonens to første kampe i Premier League.

- Jeg har altid tillid til mine spillere, siger han.

Returkampen spilles i Brugge allerede i næste uge.

5 kommentarer
Vis kommentarer