Uniteds kæmpekøb blev skurk og helt

Manchester United holder alle muligheder åbne i sin Champions League-gruppe med uafgjort mod CSKA Moskva

Martial (t.h.) lavede straffe og scorede udligningen for United. (Foto: AP)
Martial (t.h.) lavede straffe og scorede udligningen for United. (Foto: AP)

Gruppe B er stadig en helt åben affære efter onsdagens kampe i Champions League.

Her spillede CSKA Moskva og Manchester United 1-1 i Moskva, mens Wolfsburg uden Nicklas Bendtner i truppen vandt 2-0 hjemme over PSV Eindhoven.

Det betyder, at tyskerne topper gruppen med seks point efterfulgt af CSKA Moskva og Manchester United, der hver har fire point. PSV Eindhoven ligger sidst med tre point i en gruppe, der før de sidste tre runder altså er helt åben.

Manchester Uniteds træner, Louis van Gaal, havde før kampen talt om, at et enkelt point på udebane er tilfredsstillende i Champions League-gruppespillet.

Det lykkedes imidlertid ikke for United at hente point i den første kamp i gruppen, hvor det blev til nederlag ude til PSV Eindhoven.

Siden blev Wolfsburg besejret på Old Trafford, og englænderne kunne derfor tage til Moskva i jagten på minimum det ene point.

United kom dog ikke godt fra start, da Anthony Martial umotiveret slog bolden væk med hånden i eget felt efter et kvarters spil.

Se Martials dumhed her:

Han fik advarsel for forseelsen, og hjemmeholdets Roman Eremenko blev sat til at sparke det efterfølgende straffespark.

Her fik David de Gea pareret bolden på stolpen, men den sprang ud i spil igen og på riposten bragte Seydou Doumbia CSKA Moskva i front med 1-0.

Føringen holdt til pausen, hvorefter United var tvunget frem for i det mindste at få udlignet.

65 minutter inde i anden halvleg lykkedes det så for gæsterne, og Martial fik gjort brøleren fra første halvleg god igen.

Et indlæg fra Antonio Valencia landede hos den unge franske angriber, der med et hovedstød passerede Igor Akinfejev i CSKA Moskvas mål til 1-1.

Se det fantastiske hovedstødsmål her:

I gruppens andet opgør tog Wolfsburg imod PSV Eindhoven, og her var Nicklas Bendtner igen helt ude af truppen, som tilfældet også var i den seneste kamp i Bundesligaen.

Første halvleg endte målløs, men efter pausen diskede Bendtners rivaler Bas Dost og Max Kruse begge op med en scoring hver til 2-0-føring til tyskerne.

Simon Poulsen spillede med indtil et kvarter før tid, hvor danskeren blev afløst af Jordy de Wijs. I kampens overtid misbrugte Jurgen Locadia et straffespark for hollænderne.

0 kommentarer
Vis kommentarer