Vanvittigt comeback: Vital scoring til allersidst

Tottenham lever i Champions League, men der skulle et par meget sene scoringer til fra Harry Kane

Christian Eriksen var uskarp som et stykke plasticlegetøj fra Fisherprice foran mål, og det var tæt på at koste Tottenham dyrt. Danskerens hold fik dog hevet en sen sejr i land, da Harry Kane slog til to gange. Sidste mål faldt særdeles tæt på lukketid.

Spurs var uden sejr i de fem forudgående Champions League-kampe, hvilket var deres værste stime nogensinde i europæisk sammenhæng. Med bare et point for tre kampe i dette års Champions League havde de malet sig op i et hjørne med kun én udvej, nemlig en sejr på Wembley.

Starten kunne dog ikke være værre, for bare et minut efter kickoff steg Luuk de Jong til vejrs og pandede perfekt bolden i kassen.

Se chokstarten her:

Ups, Eriksen
Men Tottenham gik på jagt efter mål, og afslutningerne var mange. Eriksen kom kort efter i en gunstig situation tæt på mål og sparkede hårdt og fladt. Desværre lignede det mest en tværaflevering, selvom fansene nok hellere havde set en afslutning.

Med profiler som Hugo Lloris, Danny Rose, Jan Verthongen, Eric Dier og Moussa Dembele ude måtte andre tage over. Det blev blandt andet Lucas Moura, der tog en dejlig dribletur, men måtte se sin afslutning reddet.

Det samme måtte Eriksen omkring den halve time, da han fik serveret en friløber af Dele Alli. Men igen gik det galt. Afslutningen med venstrefoden blev mesterligt blokeret, og riposten havde Spurs heller ikke held med. Anden oplagte chance til danskeren, der kun har scoret én gang for sin klub i denne sæson.

doc72nkfyro3xgff0tl2ze.jpg 

Sent comeback
I anden halvleg kørte hjemmeholdet på, men det var ofte rodet og uden visioner, når de forsøgte at bryde hollænderne ned. Der kom fine forsøg fra Heung-Min Son og Harry Kane, men alt blev afvist.

Lige indtil Kane fik brudt hul på muren. Med under et kvarter igen fik den store angriber banket bolden i mål med venstreskøjten, og så lugtede man et comeback.

Og minsandten om det ikke lykkedes. Tæt på lukketid dukkede Kane igen op og scorede det forløsende mål, som kan redde Tottenhams liv i turneringen.

Nu venter en uhyggelig vigtig hjemmekamp mod Inter, der fortsat har tre points forspring til englæderne.

Mast i Madrid
Danskerne i Dortmund måtte give fortabt ude mod Atletico Madrid, som man ellers lige have slået med 4-0 i den omvendte kamp. Thomas Delaney spillede hele kampen, mens Jacob Bruun Larsen så på fra bænken det meste af kampen.

Scoringerne blev sat ind af Saúl Ñiguez og Antoine Griezmann, og trods 2-0-resultatet fører Dortmund fortsat puljen.

FCK-fanklub viser maske-mænd frem: - Det er selvfølgelig problematisk

Zlatan afslører: Sådan blev han snydt i kæmpe transfer

11 grunde til gigantisk succes: Sådan har Esbjerg stormet Superligaen

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.