Verdens bedste erkender: Ja, gu fejlede jeg!

Manuel Neuer kom ikke med nogen søforklaringer, da han blev spurgt til sin store brøler i kampen mod Arsenal tirsdag aften

Det er sjældent, at Bayern Münchens Manuel Neuer ser klodset ud, når han står på mål. Men den tyske verdensklasse keeper fejlvurderede et indlæg, da franske Olivier Giroud bragte Arsenal på vinderkurs i slutningen af aftenens Champions League-opgør.

Arsenal, der var pisket til at vinde, slog Bayern München med 2-0, efter Mesut Özil lukkede kampen i overtiden.

Neuer erkender, at han så skidt ud på Arsenals 1-0-scoring. Målmanden føler alligevel, at Bayern München fortjente det ene point.

- Set over hele kampen spillede jeg godt, men det var min store fejl, der førte til Arsenal første mål, siger Manuel Neuer efter kampen ifølge uefa.com.

- Jeg mener, at et uafgjort resultat havde været mere passende, tilføjer han.

Neuer, der igen i år er blev kåret til verdens bedste målmand, havde inden da stået en fantastisk kamp, hvor han især udmærkede sig med en vanvittigt redning på Theo Walcotts hovedstødsforsøg.

TV: Gense Neuer imponerende redning

Da journalisten bad tyskeren forklare, hvordan kan formåede at redde bolden, kom der et iskoldt svar:

- Men min venstre hånd...

Neuers holdkammerat Philipp Lahm ærgrer sig over klubbens brændte chancer, men roser samtidig Arsenal.

- Vi fik ikke scoret i de afgørende øjeblikke af kampen. Arsenal var meget farlige på kontraangreb - de er den stærkeste modstander i vores gruppe, fortæller Lahm.

Bayern München og Arsenal mødes igen 4. november i Tyskland.

Se højdepunkterne fra opgøret i videoen her:

2 kommentarer
Vis kommentarer