Verdenspressen måber over Real Madrid

Flere forskellige medier har svært ved at tro den forvandling, Real Madrid har gennemgået fra weekendens fornemme El Clásico til ydmygelsen fire dage senere mod Wolfsburg

Cristiano Ronaldo spillede ikke just sin bedste kamp mod Wolfsburg. (Foto: AP/Michael Sohn)
Cristiano Ronaldo spillede ikke just sin bedste kamp mod Wolfsburg. (Foto: AP/Michael Sohn)

Wolfsburg leverede onsdag aften en af de mere artige overraskelser i Champions League, da Real Madrid blev besejret 2-0.

Dermed fuldendte den spanske kongeklub en ordentlig rutsjetur, efter at de lørdag ramte toppen med 2-0-sejren i El Clásico over Barcelona på Camp Nou.

Og den nedtur har trukket overskrifter over hele Europa, hvor en horde af medier undrer sig over præstationen.

Eksempelvis har den store spanske sportsavis AS, der er baseret i Madrid, en forside, der kort og godt lyder: 'Mal, mal, mal'. Det kan oversættes til: Skidt, skidt, skidt.

Den anden store sportsavis i den spanske hovedstad er lidt mere kryptisk med teksten: 'Ham, der ikke tror på et comeback, kan smutte'.

Til gengæld beskrives Real-spillernes indsats klokkeklart til 'forfærdelig' og 'uden mod i anden halvleg'.

Hos Barcelona-sportsaviserne morer de sig over situationen.

Mundo Deportivo viser en lidende Cristiano Ronaldo med overskriften 'Bundes-baños', der bedst kan oversættes til 'Bundes-skrald'. Og inde i avisen kaldes det for en fiasko og en katastrofe.

I avisen Sport blot skriver 'Velkommen til Wolfsburg' på forsiden, mens avisen i spalterne sammenligner nederlaget med det nederlag, Real Madrid løb ind i i den spanske pokalturnering i 2009, hvor upåagtede Alcorcón slog kongeklubben 4-0 og senere slog dem ud af turneringen.

Marcelo falder til jorden, men han tager sig til ansigtet. (Foto: TV3) Champions League Se klippet: Storfilmende Real Madrid-stjerne lagt for had

Men også uden for Spanien er der gang i sportsmedierne.

I Frankrig kalder sportsavisen L'Équipe forestillingen for et 'Real mareridt', mens engelske Daily Mail hæfter sig ved forskellen på onsdagens kamp og weekendens El Clásico:

- Sikke en forskel fire dage kan gøre - der var ingen selfies i omklædningsrummet på Volkswagen Arena for Real Madrid, lyder det.

Også i de skandinaviske lande hæfter man sig ved nederlaget. I Sverige havde man travlt med at dække Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic, men Aftonbladet har da fundet plads til at beskrive Wolfsburg-sejren som 'sensationel'. Og på norsk Viasat blev der aftenen igennem diskuteret, hvorvidt Real Madrid-spillerne har et holdningsproblem.

Og så er der naturligvis de tyske medier. Her fokuserer de ikke så meget på den spanske nedtur som på den tyske optur.

Bild kalder det for et 'Wolfsburg-mirakel', mens Kicker på for forsiden skriver:' Wolfsburgs drøm er REAL'.

Jo, det er sjovere at være tysker end spanier i denne sag.

Se eller gense højdepunkterne fra Wolfsburg-Real Madrid her:

37 kommentarer
Vis kommentarer