Vilde billeder efter kampen: Aldrig har en manager været gladere

Mauricio Pochettino havde tårer i øjnene og grådknækket stemme i interviewet efter 3-2-sejren over Ajax

Mauricio Pochettino er glad. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Mauricio Pochettino er glad. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Vildt drama - hattrick sender Tottenham i finalen

Tottenham-manager Mauricio Pochettino gav den på hele følelsesregistret efter sit holds dramatiske 3-2-triumf i Amsterdam, som i de døende sekunder gav London-mandskabet adgang til Champions League-finalen på bekostning af Ajax.

- Det er svært at tale, siger Pochettino i et interview efter kampen, da stemmen knækkede.

- Tak, fodbold. Tak til mine spillere. De er helte. Anden halvleg var fantastisk. Når man konkurrerer på dette niveau, i denne magiske turnering, kan sådanne ting ske.

- Jeg er så taknemmelig over at være træner, være i fodbold og gennemleve et øjeblik som dette. Dette er også til min familie, til de folk som støtter os. Det er fantastisk at kunne belønne dem, siger manageren ifølge uefa.com.

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: Matthew Childs/Olaf Kraak/Dylan Martinez/John Thys

 

Flere jubel-billeder i bunden af artiklen

Han vendte kampen ved at smide den store angriber Fernando Llorente i spil fra anden halvlegs start og samtidig beordre storoffensiv.

Det gav Ajax voldsomme problemer, og i overtiden af tillægstiden scorede Lucas Moura sit og Tottenhams afgørende tredje mål.

Hattrick-helten var som sin manager i et helt særligt humør bagefter.

- Det er umuligt at forklare, hvad jeg føler. Jeg er meget, meget glad og stolt af mine holdkammerater. Vi havde hele tiden troen på det. Vi gav alt og fortjener det. Vi er en familie. Det er umuligt at forklare, umuligt, siger Moura ifølge uefa.com.

- Fodbold giver os øjeblikke, vi ikke kan forestille os på forhånd. Vi skal nyde det. Se på mig, det er det bedste øjeblik i mit liv, i min karriere.

Mareridt hos Ajax

Ajax Amsterdam-anfører Matthijs de Ligt har et ondt ord om nederlaget til Tottenham efter Lucas Mouras scoring i det 96. minut.

- Det er et mareridt, som en dårlig drøm, siger den blot 19-årige anfører til hollandsk tv, skriver Reuters.

Han bragte sit mandskab foran 1-0, og siden gjorde Hakim Ziyech det til 2-0. Dermed førte Ajax med samlet 3-0 ved pausen, og Tottenham var nede i sækken.

Den slap London-mandskabet ud af med tre scoringer af Lucas Moura i anden halvleg og møder nu Liverpool i finalen den 1. juni.

- Vi spillede godt i første halvleg. Vi fik det på vores måde. I anden halvleg holdt vi ikke samme tryk.

- Vi forærede dumme mål væk. Vi var så tæt på finalen ... og så gik bolden ind. Det er ikke til at tro på, siger Matthijs de Ligt om Mouras afgørende scoring i overtiden af tillægstiden.

Med 3-3 samlet går Tottenham til finalen på reglen om flest mål scoret på udebane.

Fotos: ADRIAN DENNIS/Matthew Childs/Dylan Martinez/Ritzau Scanpix

 

Christian Eriksen har været i Tottenham siden ankomsten fra netop Amsterdam i sommeren 2013. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Tottenham-fans lægger sig fladt ned: ’Vi kan ikke undvære Christian’

Pochettino vil gerne beholde den danske stjerne. Foto: Peter Powell/Ritzau Scanpix Premier League Ilter Tottenham-boss: Vi vil beholde Christian

Eriksen fejre med Moura. Bagefter ville han rejse en statue af helten. Foto: Adrian DENNIS / AFP/Ritzau Scanpix Champions League Eriksen om Moura: Giv ham en statue

Listen over Ronaldos superbiler synes aldrig at få en ende. Foto: Wolfgang Rattay/Ritzau Scanpix Sport og Spil Utrolig liste: Ronaldos vilde bilsamling

Plus Se billederne: Spurs' nye stadion

12 kommentarer
Vis kommentarer