Vildt forsøg! Bundesliga-stjerne få centimeter fra årets mål

Bayer Leverkusens playmaker Hakan Calhanoglu forsøgte sig med et vanvittigt langskud fra egen banehalvdel mod Lazio i en CL-kvalkamp - og det var meget tæt på at lykkes 

Når Bayer Leverkusen får tilkendt et frispark tæt på modstanderens felt, er det ikke et særsyn, at målmanden fra modstanderholdet ser noget nervøs ud.

Leverkusen har nemlig tyrkiske Hakan Calhanoglu i truppen, der besidder en fantastisk sparketeknik, og som af flere anses for at være en af de bedste frisparksskytter i Europa.

Se også: TV: Glem Pirlo, Messi og Ronaldo - her er Europas frisparks-stjerne

Calhanoglu scorede seks frisparksmål for Bayer i sidste sæson, og midtbanespilleren er også kendt for at trykke af fra langt afstand. Det så man i den grad et bevis på i gårsdagens Champions League-kvalifikationskamp mellem tyskerne og italienske Lazio.

Ved stillingen 0-0 kort før pauseteen fik tyrkeren bolden på egen banehalvdel tæt ved midterlinjen. Den 21-årige Bundesliga-stjerne havde luret, at målmanden stod lidt langt ude af sit mål og i stedet for at lave en aflevering til en holdkammerat, valgte han at tage chancen og sende bolden i retning mod målet fra 50 meters afstand!

Med sine 15 år var Martin Ødegaard den yngste spiller nogensinde til at trække den norske landsholdstrøje over hovedet. Foto: AP/Terje Pedersen Sport og Spil Verdens ti største talenter

Og missionen var meget tæt på at lykkes, men Lazios målmand Berisha nåede lige akkurat og få det yderste af fingerspidserne på.

Synd for Calhanoglu, der i den grad ville komme i betragtning til årets mål. Se det fremragende forsøg i videoen øverst i artiklen.

Bayern Leverkusen tabte i øvrigt kampen med 1-0 i Rom, da Diao Keita scorede opgørets enlige scoring 13 minutter før tid.

Se højdepunkterne fra opgøret herunder:

8 kommentarer
Vis kommentarer