Voldsomt raseri efter CL-drama: - Det er virkelig pinligt

Hvis VAR-systemet var en del af Champions League, kunne udfaldet mod Liverpool have været anderledes, mener Romas sportsdirektør og præsident

Videosystemet VAR (Video Assistant Referee) skal indføres i Champions League for at hjælpe dommerne.

Det mener Romas sportsdirektør, Monchi, efter at det italienske mandskab onsdag blev slået ud af Champions League i semifinalen.

Liverpool avancerede til finalen med samlet 7-6 over to kampe, men det kunne ifølge Monchi være gået anderledes, hvis videohjælpen havde været i spil.

- Tillykke til Liverpool, men det er nødvendigt at analysere, hvad der skete, siger Monchi til italiensk tv efter kampen.

- Der var to klare straffespark, vi gik glip af i aften (onsdag, red.), hvilket ændrede alt. Og i første kamp scorede de et mål på offside.

- VAR må indføres i Champions League. Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er VAR i de fleste turneringer, siger han.

Den skuffede sportsdirektør får ikke overraskende opbakning fra øverste instans i den italienske storklub. Roma-præsidenten Jim Palotta kaldte sågar direkte pinligt, at Liverpool gik videre på denne facon.

- Jeg ved, det er svært at være dommer, men det er virkelig pinligt, at vi taber sammenlagt på denne måde, siger Palotta ifølge BBC.

- Liverpool er et fantastisk mandskab og held og lykke til dem videre i turneringen, men hvis ikke der bliver indført VAR i Champions League, er det en kæmpe joke, siger præsidenten.

Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

Roma vandt onsdagens opgør 4-2, hvoraf det sidste mål blev sat ind på straffespark af Radja Nainggolan.

Men det var ikke nok til at nå finalen mod Real Madrid efter 5-2 til Liverpool på Anfield.

For tre uger siden blev et andet italiensk hold slået ud af Champions League, da Real Madrid på en sen straffescoring af Cristiano Ronaldo spillede sig videre til semifinalen.

Også her argumenterede Juventus-præsident Andrea Agnelli for, at VAR-systemet skulle indføres.

UEFA-præsident Alesander Ceferin har slået fast, at der ikke vil være videoteknologi i næste sæsons klubturneringer i Europa.

Ved sommerens VM-slutrunde i Rusland bliver videohjælpen taget i brug.

Liverpool-boss hylder fan i koma: - Finalen er for ham

Trods komisk selvmål: Salah klar til kongemøde med Ronaldo

140 kommentarer
Vis kommentarer