Wenger efter Arsenal-kollaps: Vi var meget uheldige

Udvisningen af Olivier Giroud var urimelig, og meget gik Arsenal imod i Zagreb, mener Arsène Wenger

Foto: AP
Foto: AP

Først et selvmål. Dernæst et unødvendigt rødt kort. Arsenal havde ikke meget medvind i udekampen i Champions League, der blev tabt med 1-2 til Dinamo Zagreb.

London-holdets manager, Arsène Wenger, havde en hård aften i den kroatiske hovedstad.

- Det var selvfølgelig en dårlig start, fordi vi tabte. Men jeg mener også, at vi var meget uheldige mod et engageret Zagreb-hold, siger Arsène Wenger i et interview bragt på 3+.

Det fik formentlig stor betydning for udfaldet, at Arsenal måtte spille med en mand i undertal i mere end en halvleg efter Olivier Girouds udvisning.

Arsenal-profil smidt ud før pausen

Den franske angriber fik først en advarsel for brok, og kort før pausen lavede han et klodset frispark og blev præsenteret for advarsel nummer to.

'Skulle ikke have protesteret'
De kendelser er Wenger langt fra tilfreds med.

- Da han fik det første gule kort, var han uheldig, for der burde have været frispark til os. Men han skulle ikke have protesteret.

- Det andet frispark lavede han ikke med vilje. Men vi må tage det, som det er. Meget gik imod os. Da vi kom bagud 0-2 var det svært med 10 mod 11. Vi gav alt, men kunne ikke komme tilbage, konkluderer Arsène Wenger.

Arsenal møder i næste spillerunde Olympiakos. Grækerne tabte i den samtidige kamp med 0-3 på hjemmebane til Bayern München.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.