Ydmyget af Suarez: Her er de sjoveste Luiz-drillerier

Mange fodbolfans morede sig over Suarez' ydmygende kanaler på David Luiz på de sociale medier - og det er ikke første gang, Barcelona-angriberen får brasilianeren til at se dum ud

Hvis David Luiz har haft mareridt i nat om Luis Suarez, er der nok ikke noget at sige til det.

Angriberen var nemlig den helt store spiller for FC Barcelona onsdag aften, da han scorede to flotte mål for catalanerne i 3-1-sejren ude mod PSG i det første kvartfinaleopgør i Champions League.

Begge mål havde en ting til fælles: Suarez formåede at lave en god gammeldags kanal på verdens dyreste forsvarsspiller, David Luiz, begge gange, før han sendte læderet ind bag ved en sagesløs Salvatore Sirigu i PSG-målet.

Hovedpersonen selv forklarede, at tunnellerne var nødvendige at lave.

- Angribere er altid på udkig efter at score mål, og jeg lavede to gode aktioner. Jeg var nødt til at lave to tunneller, for det var den eneste mulighed, jeg havde i de situationer. Det lykkedes perfekt, sagde Suarez til spansk Canal+.

Succes for Suarez, men noget af en ydmygelse for David Luiz. Og for at det ikke skal være løgn, er det ikke første gang, uruguayaneren gør grin med brasilianeren på den måde.

Tilbage i 2011 lykkedes det også for Suarez at lave en ydmygende tunnel på Luiz, da de to tørnede ud for henholdsvis Liverpool og Chelsea. Dengang førte genialiteten ikke til mål, men mon ikke Suarez havde stor glæde af det alligevel.

Til gengæld må David Luiz ikke have det alt for godt dagen efter - og især ikke, hvis han læser kommentarer og ekspert-udtalelser om sin præstation i medierne.

Flere brugere på det sociale medier havde det ihvertfald sjovt med Suarez' kanaler på Luiz.

Glen Hoddle, tidligere engelsk landsholdsspiller og manager, der i dag agerer som tv-ekspert på engelske Sky Sport, gik endnu mere kritisk til Luiz' præstation.

- Han reagerede som en otte-årig uden træning ved det sidste mål. Han er den sidste mand i PSG-defensiven, da Suarez får bolden. Det finder han først ud af for sent. Men han vælger at gå ind med begge ben, og så er det nemt for Suarez at snyde ham som han gør, sagde Hoddle ifølge Daily Mail.

Udove Suarez scorede Neymar og Gregory Var der Wiel også i opgøret. Returkampen spilles i Barcelona næste onsdag.

1 af 2 
2 af 2 
38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere