Zidane: Forhåbentlig er Ronaldo med i returkampen

Cristiano Ronaldo var ikke med mod Manchester City tirsdag aften, men manager Zinedine Zidane tror og håber, portugiseren er tilbage i returopgøret næste uge

Cristiano Ronaldo er tvivlsom til næste uges returkamp i Champions League, men Zidane håber på, han bliver klar. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo er tvivlsom til næste uges returkamp i Champions League, men Zidane håber på, han bliver klar. (Foto: AP)

Alt er åbent før returopgøret i Champions League-semifinalen mellem Manchester City og Real Madrid i næste uge, efter de to mandskaber tirsdag spillede uafgjort 0-0 i England.

Den kamp var uden Cristiano Ronaldo, der blev testet før kampen og ikke blev klar til opgøret, og angriber Karim Benzema måtte udgå med en skade i pausen af opgøret, så det var et svækket Madrid-mandskab, der fik uafgjort med til Spanien.

City kunne ikke skabe chancer mod Madrid, og Real misbrugte selv store chancer sidst i kampen - ingen større end den Pepe helt fri for mål sparkede lige på Joe Hart.

(Foto: AP) Champions League Zidane: Derfor spillede Ronaldo ikke

Begge klubber kan ganske givet bruge 0-0 i første opgør, men for Manchester City, der tilmed fik David Silva skadet, ser det ud til at blive en endnu sværere kamp i næste uge. Dels er det på udebane, dels er Cristiano Ronaldo formentlig tilbage.

- Ronaldo fik noget i træning, og vi ville ikke risikere ham. Han var ikke komfortabel. Vi var nødt til at tage det dag for dag, så han kommer sig så hurtigt som muligt. Forhåbentlig bliver han klar til returkampen. Det er planen. Vi tror på at gøre de rigtige ting, siger manager Zinedine Zidane til AS.

Real Madrid har nu Real Sociedad på udebane i La Liga i weekenden, inden Manchester City-kampen venter.

Kevin De Bruyne og Manchester City får svært ved at spille sig i CL-finalen. (Foto: AP) Champions League Målene manglede i Manchester

TV: Joe Hart viste klasse i tirsdagens Champions League-semifinale

0 kommentarer
Vis kommentarer