Zlatan er CL-klar: Jeg vil til Malmø

Den svenske superstjerne lovpriser sin tidligere klub for præstationen i CL-kvalen, og angriberen antyder, at han gerne vil trække den svenske klub i gruppespillet

Der er vist ingen tvivl om, at Malmö har Nordens stærkeste hold i øjebliket.

Skåningerne sikrede sig højst overraskende en plads i Champions League-gruppetspillet for andet år i træk, da de slog det skotske storhold Celtic med 4-3 samlet.

Svenkerne er da også blevet hyldet stort efter deres kæmpe præstation i CL-kvalifikationen, hvor det også lykkedes de blå-blusede at sende storsatsende Red Bull Salzburg ud.

Og det er ikke kun i Danmark, at man har spærret øjnene op over den skånske succes.

En af klubbens helt store stjerner nogensinde Zlatan Ibrahimovic lykønskede også sin gamle klub - og med et ønske om at opleve Champions League på Malmøs stadion.

- Malmø begynder at vænne sig til Champions League. Det er helt fantastisk. Jeg håber, at jeg kommer til at opleve Champions League i Malmø på stadion en dag. Stort tillykke, skriver Zlatan i sin personlige app, hvor han åbner op for et ønske om et gensyn med sin gamle klub i PSG-trøjen - eller endda, at den store stjerne en dag vender tilbage det det sydsvenske.

Malmö-spillerne blev også spurgt til, hvem de ønsker at trække ved lodtrækningen. Selvom flere indrømmede, at et gensyn med Zlatan i Malmö ville være fantastisk, så var de fleste mest opsatte på at trække et af de helt store hold.

- Jeg ville egentlig helst møde Liverpool, men de er jo i Europa League i år. Så giv mig Ronaldo og Real, siger Anton Tinnerholm.

TV: Tinnerholm var indblandet i en kontroversiel epiosode i opgøret, hvor Celtics Griffith sendte et knæ direkte ind i skridtet på svenskeren - og slap helt uforståeligt med et gult kort. Se situationen her

Den tidligere FCN-profil Enock Adu har en helt klar favorit.

- Jeg vil gerne møde FC Barcelona, for de har nogle meget gode spillere, som jeg ser op til. Det ville være fedt at spille mod Messi, siger han.

Malmøs serbiske spiller Vladimor Rodic vil hellere møde et andet spansk storhold, men Zlatan hjemme i Malmø ville også være helt fint ifølge ham.

- Cristiano er min favoritspiller, så ham vil jeg vildt gerne møde. Jeg vil helst møde de bedste hold, for du vil helst måle dig med de bedste. Men ja, Zlatan. Folk ville gå helt amok her. Der ville være en fantastisk stemning, så det kunne også være fedt, siger han ifølge Aftonbladet.

Der er lodtrækning til Champions League-gruppespillet på torsdag aften.

13 kommentarer
Vis kommentarer