Zlatan får franske hug: Den svenske kæmpe floppede igen

Zlatan Ibrahimovic får tæsk i de franske medier efter skuffende indsats mod Real Madrid - var ifølge flere dårligste Paris-spiller i 0-0-opgøret

Svenske Zlatan Ibrahimovic får hug for indsatsen mod Real Madrid (Foro: AP)
Svenske Zlatan Ibrahimovic får hug for indsatsen mod Real Madrid (Foro: AP)

Zlatan Ibrahimovic vågnede torsdag morgen op til hug i de franske medier.

Den svenske superstjerne floppede i den skuffende Champions League-forestilling mellem Paris Saint-Germain og Real Madrid, der endte uden scoringer.

34-årige Ibrahimovic blev pakket helt ind af gæsternes forsvar, og sammen med Cavani og Matuidi får han den laveste Paris-karakter - 4 på en skala fra 1 til 10 - i sportsavisen L'Équipe.

'Hans indflydelse var meget begrænset. 40 meter fra mål i store dele af kampen. Meget middelmådig. Foruden et par mislykkede frispark så man ham aldrig komme frem til afslutninger...', skriver sportsavisen om Ibra, der virkede uinspireret i det ellers meget imødesete stormøde.

Se også: Stjerneskuffende remis mellem Zlatan og Ronaldo

Han gik rundt og tabte både bolde og dueller, og også i Le Parisien får han en bedrøvelig karakter. 'Vi havde forventet os meget mere', konstaterer avisen, der giver Zlatan Ibrahimovic karakteren tre. Det samme får Di María og Cavani:

'Ikke ét eneste skud på mål, det er svenskerens facit i kampen. Som spilopbygger forsøgte han mange gange, men lykkedes sjældent. Til sidst peb publikum på Parc des Princes'.

Maxifoot har også den skandinaviske PSG-angriber som dårligste mand hos hjemmeholdet. 3,5 får han for sin indsats.

'Måtte kæmpe bare for at få lov at røre bolden i 1. halvleg. Svenskeren havde ikke en eneste målchance i kampen. Endnu værre er, at han ikke en gang havde et eneste skud, hvilket er meget symptomatisk for PSG's offensive problemer', lyder motiveringen i Maxifoot.

Se også: Benitez forsvarer sig efter nulløsning

Den allerhårdeste kritik får Zlatan Ibrahimovic i Footmercato, der er helt nede på et 2-tal til svenskeren.

'I en endnu en europæisk storkamp flopper den svenske kæmpe. Som et spøgelse i 1. halvleg, bedre efter pausen da han i stedet forsøgte at lægge op til holdkammerater - uden held dog...', skriver det franske fodboldsite.

Zlatan Ibrahimovic har scoret seks mål i seks ligakampe i denne sæson, men har endnu ikke scoret i Champions League.

TV3 Sports ekspert Preben Elkjær var da heller ikke videre imponeret af svenskeren, som Danmark skal forsøge at stoppe to gange i november i playoff-kampene om en plads ved EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

Hør, hvad Elkjær mente om Ibrahimovics indsats mod Real Madrid i nedenstående tv-klip:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer