Annonce:
Annonce:

'Zlatan har vænnet sig til tanken om, at han ikke vinder CL'

Zlatan Ibrahimovic har aldrig vundet Champions League, og han har formentlig vænnet til tanken om, at han aldrig kommer til det, siger svensk redaktør. Og det skyldes ikke, at han er blevet gammel

Hviler der en forbandelse over Zlatan i Champions League? Det er der nogen, der mener. (Foto: AP)
Hviler der en forbandelse over Zlatan i Champions League? Det er der nogen, der mener. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

I Sverige har det været et tema i årevis, at Zlatan Ibrahimovic ikke har vundet Champions League. Nogle har endda talt og skrevet om en forbandelse, der må hvile over landets fodboldgud i den største af alle klubturneringer.

Han har fået ry for at være en spiller, der ikke leverer, når det gælder i de store kampe. Og i et sjældent sårbart øjeblik i 2009 fortalte Zlatan, hvordan han drømte om at vinde den jävla Champions League.

Nu er han dog ved at have affundet sig med, at det måske aldrig bliver til noget. Det vurderer Anders Bengtsson, der er chefredaktør på det svenske fodboldmagasin Offside.

- Han bliver jo ældre ligesom du og jeg. Når man bliver ældre, får man perspektiv på, hvad der er vigtigt. Skulle han komme langt i Champions League, ville det være de vigtigste kampe i hans karriere.

Annonce:

- Men jeg tror også, at han er realistisk. Han ved, at PSG ikke tilhører de tre bedste klubber i verden, Real Madrid, Barcelona og Bayern München, som år efter år er favoritter til at vinde turneringen. Så der kræves vældig meget, for at han skulle vinde. Derfor har han måske vænnet sig til tanken om, at han ikke kommer til at vinde den, siger Anders Bengtsson til Tipsbladet.

PSG og Chelsea mødes igen. Det har de gjort før, og senest var det franskmændene, der løb med sejren. (Foto: AP)
PSG og Chelsea mødes igen. Det har de gjort før, og senest var det franskmændene, der løb med sejren. (Foto: AP)
 

I aften står Zlatan og PSG over for Chelsea, og her har de engelske gæster revanche til gode fra sidste sæson. Dengang blev de sendt ud af turneringen i ottendedelsfinalen, men også Zlatan har noget at revanchere. Han blev nemlig udvist i returkampen.

Nu er han er 34 år gammel, og spørgsmålet er, om denne sæson er sidste mulighed for ham, hvis han skal vinde Champions League. Hans kontrakt med PSG udløber efter denne sæson, men selv hvis den bliver forlænget, har han så benene til at fortsætte sit niveau? Noget tyder på det. Morten Olsen mener i hvert fald, at han var været dygtig til at tilpasse sin spillestil til sin fremskredne alder.

Annonce:

- Hvis man skal holde sit niveau, når man kommer op midt i 30'erne, så skal man have den omstillingsparathed. Nu trækker han lidt længere ned i banen, fordi han til trods for sin fysik godt kan lide at få lidt mere plads, og det får du jo lidt længere ned på banen. Det er et spørgsmål om erfaring, når der er noget, hvor du ikke er så god, som du var fem år tidligere; det kan være på de første meter, siger Morten Olsen, der som dansk landstræner mødte Sverige og Zlatan ni gange fra 2004 til 2015.

- Det er også derfor, spillere fra de 28 år og næsten op til 35-36-37 år, kan blive ved, hvis de ikke er mættede og stadigvæk er skadesfri, og det er han jo, især i de senere år har han haft en imponerende fysik.

Læs hele artiklen om Zlatan Ibrahimovic i Tipsbladet Tirsdag. Det er historien om kritikken af Zlatan i sidste sæson, om mulighederne for at fortsætte karrieren, selvom han fylder 35 til oktober, og om et potentielt kommende farvel til landsholdet.

PSG-træner raser: Ynkeligt af min spiller

Chelsea-anfører misser Champions League-brag

Kæmpe PSG-skandale: 'Træneren sutter den af på Zlatan'

***

NYHED!

TIPSBLADET TIRSDAG!

Fra tirsdag 16. februar udkommer Tipsbladet nu også om tirsdagen i en specialudgave på 12 sider. Her varmer vi op til din fodbolduge.

Annonce:

Tipsbladet Tirsdag ser frem mod ugens kampe Champions League og Europa League, vi har skarpe interviews forud for afgørende Superliga-kampe og pokalkampe, og vi fortæller baggrundshistorierne og kommer med de overraskende fakta, når landsholdsfodbolden ruller.

I premiereudgaven tirsdag 16. februar har vi et stort portræt af Zlatan Ibrahimovic, hans 2016, og hvor længe han kan holde sig på toppen af fodboldverdenen.

Vi fortæller også historien om Tim Sparv, der er stor Manchester United-fan og torsdag skal gøre det onde ved favoritklubben, der er på Europa League-besøg i Herning.

Vi fortæller også om FCM-spilleren, der var på hold med United-stjernen Anthony Martial, vi tager pulsen på udlandsdanskernes uge, og så fortæller vi historien om Champions Leagues hemmeligheder.

Vil du læse Tipsbladet direkte på din pc, tablet og mobil kan du købe det digitalt her.

Du kan også vælge at få det leveret i postkassen hver fredag fra kun 71 kroner per måned.

Læs mere og bestil på ekstrabladet.dk/abonnement

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: