Zlatan nedlagde Malmö FF's hjemmeside

Den svenske superstjerne kan se frem til et besøg hos sin barndomsklub med Paris Saint-Germain dette efterår, og indvirkningen af hans besøg kan allerede føles

Zlatan Ibrahimovic er naturligvis det store trækplaster i Malmös Champions League-gruppe. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er naturligvis det store trækplaster i Malmös Champions League-gruppe. (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic' retur til Malmö FF var en af de største historier efter gårsdagens Champions League-gruppespilslodtrækningen - og det kan man allerede mærke i den svenske klub.

Kort efter lodtrækningen, hvor Malmö kom i gruppe med Real Madrid, Paris Saint-Germain og Shakhtar Donetsk, gik klubbens officielle hjemmeside ned som et resultat af overbelastning fra brugere, der var desperate for at vide, hvornår de kan forvente at se Ibrahimovic tilbage i barndomsklubben- og byen.

- Der var stort pres på hjemmesiden kort efter lodtrækningen var gennemført, fortalte Malmös pressechef Peter Ahlander til Reuters, og fortæller, at siden fortsat har problemer med at loade ordentligt frem til hele 12 timer efter lodtrækningens udfald.

Zlatan Ibrahimovic kommer til at opleve CL i Malmö. (Foto: Lars Poulsen) Champions League - 27. aug. 2015 - kl. 19:11 Sverige i ekstase: Zlatan hjem til Malmö

Ibrahimovic selv fortalte, at det var en drøm for ham at vende tilbage til hans hjemby.

En drøm at møde Malmö
- Det bedste, der kunne ske. Jeg har oplevet meget i min fodboldkarriere, og dette bliver også en af de momenter. Det er en drøm at spille Champions League i Malmö. Skidt, at hele Malmö ikke kan være i stadionet, men jeg garanterer, at stadionet bliver hørt overalt i Malmö. Jeg er på vej, skrev han på sin facebookprofil kort efter lodtrækningen fandt sted.

Malmö IF's sportsdirektør Daniel Andersson fortalte ligeledes, at hele mandskabet kunne drage fordel af at møde Zlatan og PSG.

- Det er klart, at det bliver hovedemnet. Det bliver stort, hvis han kommer. Gutterne vil der blive testet mod de bedst mulige modstandere, fortalte han ifølge Goal.com.

Ibrahimovic, der var født og opvokset i Malmö, har endnu ikke vundet Champions League-titlen.

Champions League 2015/1

Gruppe A: Paris St.-Germain, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Malmö FF

Gruppe B: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg

Gruppe C: Benfica, Atletico Madrid, Galatasaray, FC Astana

Gruppe D: Juventus, Manchester City, Sevilla, Gladbach

Gruppe E: Barcelona, Bayer Leverkusen, Roma, BATE Borisov

Gruppe F: Bayern München, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagreb

Gruppe G: Chelsea, Porto, Dynamo Kiev, Maccabi Tel-Aviv

Gruppe H: Zenit St. Petersborg, Valencia, Lyon, Gent

5 kommentarer
Vis kommentarer