Zlatan til fans: Husk at holde med Malmö

Zlatan Ibrahimovic er kongen af Malmö, men han håber, at fansene vil holde med klubben og ikke ham i morgendagens Champions League-kamp

Zlatan Ibrahimovic appellerer til, at Malmö-fansene støtter klubben og ikke ham, når han i morgen skal skal i aktion for Paris St. Germain mod sin tidligere klub (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic appellerer til, at Malmö-fansene støtter klubben og ikke ham, når han i morgen skal skal i aktion for Paris St. Germain mod sin tidligere klub (Foto: AP)

En konge vender i disse dage hjem til Malmö. Zlatan Ibrahimovic får i morgen sin drengedrøm om at spille i Malmö opfyldt, når Paris Saint Germain gæster Swedbank Arena.

Zlatan Ibrahimovic er født og opvokset i Malmö, og intet sted i verden er hans popularitet formentlig så stor som i netop den by. For at sikre, at alle får en god oplevelse, har Zlatan blandt andet lejet torvet i Malmö, så alle, der ikke fik billetter til kampen, kan nyde den på storskærm.

Se også: Fælt målmandsdrop sætter Leverkusen under CL-pres

Når Zlatan Ibrahimovic går ind på Swedbank Arena onsdag aften, vil det uden tvivl være til jubel og klapsalver, men svenskeren håber alligevel, at hjemmepublikummet vil huske at støtte hjemmeholdet.

- Det perfekte scenarie i morgen vil være, at vi vinder, jeg scorer tre mål og alle skriger mit navn. Men under kampen skal de holde med Malmö, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Expressen.

Zlatan roser Hareide til skyerne (Foto: AP) Champions League - 24. nov. 2015 - kl. 18:31 Zlatan storroser Hareide: Held og lykke i Danmark

Han vil ikke svare på, om han en dag kunne finde på at spille for Malmö FF igen.

- Jeg har lige solgt mit hus. Om jeg kan se mig selv her? Jeg planlægger ikke så langt frem. Jeg trives her, men om jeg kommer til at bo her, det ved jeg ikke, siger han.

Der er kampstart i morgen klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen