Zlatans smarte super-bonus: Kontrakt-finte kan sikre millioner

Den 36-årige svensker har sikret sig en ekstra lukrativ Champions League-bonus i sin kontrakt med Manchester United

Zlatan Ibrahimovic står til at score den store jackpot, hvis Manchester United vinder Champions League.

For selv om den 36-årige svensker nærmest ikke har spillet for De Røde Djævle i denne sæson, har han ifølge The Sun sikret sig en særdeles lukrativ Champions League-bonus i sin aftale med Manchester United.

Klubben skal ifølge den engelske avis udbetale £2 mio. – ca. 16,6 mio. kr. – til Zlatan, hvis den sikrer sig trofæet med de store ører.

- De (klubben, red.) ved, at det er hans drøm endelig at vinde Champions League, og at denne sæson formentlig var hans sidste chance.

- Bonusserne er høje for alle i truppen, men 'Ibra' har et antal ekstra personlige bonusser indskrevet, siger en ’klubkilde’ til The Sun.

Ibrahimovic tog en ordentlig lønnedgang, da han i august skrev en ny kontrakt med United, men fik altså sikret sig ekstra bonusser.

Han har blot spillet én kamp i Champions League i denne sæson. Tilbage i november fik han de sidste 16 minutter, da Manchester United tabte 1-0 i Basel.

Den tidligere svenske landsholdsspiller har været ude med en knæskade siden 2. juledag, men er tilbage i fuld træning og nærmer sig et comeback.

Så måske han ligefrem kan hjælpe Manchester United i Europa. Klubben fik 0-0 i det første 1/8-finaleopgør på udebane mod Simon Kjærs Sevilla. Der er returkamp på Old Trafford i næste uge.

Denne sæson er efter alt at dømme Zlatans sidste på Drømmenes Teater, og han er blevet kædet sammen med et skifte til LA Galaxy i MLS.

Zlatan Ibrahimovic har bare scoret et mål i denne sæson. Det var til gengæld et smukt et af slagsen. Se det her:

Forgiftet spion koster: Nu truer England med VM-afbud

Derfor koster fejl ikke 'AC' pladsen: Han er Chelseas prestigeprojekt

19 kommentarer
Vis kommentarer