Annonce:
Annonce:

Chilenere provokerer Messi med E.T.-finger

Chile og Argentina mødes i Copa America-finalen lørdag aften, og en chilensk avis varmer op til opgøret på en speciel måde

Chilensk avis stikker til Messi op til finalen i Copa America på lørdag.
Chilensk avis stikker til Messi op til finalen i Copa America på lørdag.
Annonce:
Følg Fodbold

Der er lagt op til en fremragende kamp, når værtsnationen Chile og Argentina mødes i Copa America-finalen lørdag aften.

Begge nationer hungrer da også efter trofæet. De argentinske stjerner har ikke vundet titlen siden 1993, mens chilenerne aldrig har prøvet stået øverst på skamlen i den traditionsrige turnering.

Så der er ikke noget at sige til, at de to hold vil gøre alt for at snuppe trofæet på lørdag.

Numsepiller får tre kampes karantæne for ulækkert overfald

Chile og Argentina har altid haft et anspændt politisk forhold til hinanden, hvor de to lande blandt andet har været uenige om grænseområder. Og derfor undrer det nok ikke, at medierne allerede er begyndt at varme op til kampen på en speciel måde.

Annonce:

Den chilenske avis 'The Clinic', der udkommer en gang om ugen og har en humoristisk tilgang til nogle af deres artikler, publicerede i denne uge en forside med science-fiction-figuren E.T. fra filmen af samme navn. På billedet peger ET ud i luften med sin lange finger, som er gjort rød i denne sammenhæng - og ordene er ikke til at tage fejl af: 'Gør dig klar Messi.'

Billedet og fingeren hentyder naturligvis til den chilenske spiller Gonzalo Jara, der gramsede Uruguay-stjernen Edinson Cavani på numsen med sin finger i kvartifinalen.

Angriberen klappede herefter Jara på kinden, der derefter teatralsk faldt til jorden. Det kostede Cavani en udvisning, mens Jara i første omgang kun fik en advarsel.

Men på baggrund af tv-billeder blev den chilenske provokatør straffet med en karantæne på tre dage.

Det har dog ikke skræmt avisen 'The Clinic', der har valgt at vinkle på Jara og hans numsepilleri op til opgøret. Her sammenligner de Messi med E.T., eftersom den argentinske stjerne af flere er blevet kaldt overjordisk for sine evner på banen.

På trods af den provokerende forside, skal Lionel Messi dog ikke frygte noget pilleri fra Jaras side, da forsvarsspilleren afsoner sin karantæne i Copa America-finalen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: