Christian Gytkjær fritstillet i 1860 München

Christian Gytkjær er blevet fritstillet i 1860 München efter klubbens nedrykning til 3. Bundesliga

Christian Gytkjær og 1860 München tabte tirsdag 0-2 til Jahn Regensburg, og dermed må den sydtyske klub en tur ned i 3. Bundesliga. Det er en markant tilbagegang for så stor en klub, men også for Gytkjær, der skiftede til 1860 München i januar efter i en årrække at have scoret mål på samlebånd i norsk fodbold.

Ikke overraskende kommer Christian Gytkjær dog ikke til at tage turen med ned i Tysklands tredjebedste række. Angriberen bekræfter over for bold.dk, at han er fritstillet i 1860 München pr. 1. juli, selv om hans kontrakt løber til 2019.

Han forventer ikke at få problemer med at finde en ny klub.

- Min agent siger, at der allerede er godt gang i den og meget interesse, så jeg holder et par ugers ferie, og så ser vi, hvad der sker efterfølgende, siger Gytkjær til bold.dk.

Den 27-årige angriber nåede at spille 17 kampe og score to mål for 1860 München.

Atlético Madrid fortsætter efter sommerferien med sin nuværende trup - skriver man på sin hjemmeside efter CAS' dom torsdag. (Foto: AP) Spansk fodbold Dommen står ved magt: Storklub må ikke hente nye spillere

DBU Pokalen Komisk: DBU går fri efter uroligheder i pokalfinalen

Premier League Se det her: Zlatan træner med bold

Helena Seger holder af en god svømmetur. Da Zlatan skulle starte i Manchester  United, nægtede hun at blive indlogeret på et hotel uden pool.  foto: all over Kendte Fru Zlatans vilde luksusliv

3 kommentarer
Vis kommentarer