Christofi: Neymar-skifte ville være den største overraskelse i min karriere

Rygterne om et eventuelt skifte fra Barcelona til Manchester United for Neymar er helt hen i vejret ifølge Luna Christofi, der er ekspert i spansk fodbold

Barcelona-fans behøver ikke frygte, at Neymar skifter til United, hvis man spørger Luna Christofi. (Foto: AP)
Barcelona-fans behøver ikke frygte, at Neymar skifter til United, hvis man spørger Luna Christofi. (Foto: AP)

I transfermånederne går der mange rygter. Et af de seneste lyder på, at Manchester United har budt 140 millioner pund for den brasilianske stjerne Neymar, der lige nu spiller i den spanske storklub F.C. Barcelona.

Det er den brasilianske avis 'Globo Esporte', der mener at have oplysningerne om buddet, men selvom det skulle være rigtigt, så bliver et skifte slet ikke aktuelt. I hvert fald ikke ifølge Luna Christofi, der til daglig dækker spansk fodbold for TV3.

- Hvis det ender med et skifte, så er det en af de største overraskelser i min karriere. Jeg kan slet ikke se, hvorfor han skulle gøre det, siger hun.

Se også: Neymar kan komme til at koste Barca 1,6 milliarder

Spilletid er vigtigere end penge
Christofi peger blandt andet på muligheden for at vinde mesterskaber og spille i Champions League som en vigtig faktor i vurderingen af, hvor Neymar ville få mest ud af at spille.

- Han for masser af spilletid i Barcelona, hvor chancerne for at vinde flere mesterskaber og spille Champions League-kampe er stor. Manchester United ligger derimod langt fra sikkert til førstepladsen i Premier League, og de er heller ikke sikre på at spille Champions League endnu, siger hun.

Hvis der skulle være noget, der taler for Manchester United, så skulle det ifølge Luna Christofi være pengene. Men sandsynligheden for, at det er det, der trækker mest i den talentfulde fodboldspiller, er meget lille.

Intl. fodbold - 18. jun. 2015 - kl. 09:00 TV: Skandale i nat: Neymar gik amok - og fik rødt

Derudover vil omgivelserne også spille en rolle i vurderingen af, hvor Neymar vil falde bedst til.

- For en sydamerikaner er Spaniens klima og omgivelserne bare mere tiltrækkende en Manchesters. Se bare hvordan Suarez er blomstret op, siger hun.

Christofi afviser ikke, at United kan være kommet med et bud, men et reelt skifte er altså helt udelukket.

Se også: Barcelona forgylder Neymar

14 kommentarer
Vis kommentarer