City strålede - West Ham er helt til rotterne

Manageren under stort pres efter kæmpe klø af Manchester City

Foto: AP
Foto: AP

Det kan godt være, at West Ham-spillerne elsker deres manager Slaven Bilic, men den tidligere kroatiske landstræner må igen være fyringstruet efter aftenens 0-5 nederlag i FA Cup'en til Manchester City.

Der var ellers kommet ro over tingene i London-klubben efter tre sejre i træk i december, men lussingen til City har på ny gjort managerens sæde varmt.

West Ham, som lige nu desperat jagter en målfarlig angriber, viste sig at være endnu mere sårbar i den anden ende, hvor forsvaret er helt til rotterne.

Den tidligere FCM-spiller, anfører Winston Reid, fik f. eks. ikke megen opbakning fra de øvrige i bagerste geled.

Selv om Manchester City blev sat i gang af et tvivlsomt straffespark, behøvede Josep Guardiolas lyseblå spillere kun 20 minutter til at klæde hjemmeholdet af i en grad, så hjemmepublikummet allerede efter en time på ny begyndte at udvandre fra den nye hjemmebane på Det Olympiske Stadion.

Da unge John Stones i slutminutterne slog sejren fast med et hovedstødsmål til 5-0, var mange tilskuerpladser allerede tomme.

Og Manchester City havde for længst  taget fri og slået op i banen..

Det skete efter, at argentineren Sergio Agüero med en flabet berøring dirigerede bolden ind til 4-0 i det 50. minut.

Målfesten blev startet af Yaya Touré, som sparkede City foran 1-0 på straffesparket, inden nordmanden Håvard Nordtveit hårdt presset af Raheem Stelling dirigerede bolden i eget net til 2-0.

To minutter efter scorede spanieren, David Silva til 3-0, inden Sergio Agüero scorede kampens fjerde mål, som var hans mål nr. 154 for City.

Nu er Manchester City klar til 4. runde i den prestigefyldte FA Cup.

Se også: Efter pinlig sex-sag: Nu risikerer fransk stjerne kæmpe karantæne

Se også: Straffer City-stjerne hårdt efter vanvidstackling

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere