Dårligt nyt for Liverpool: Drømmeduo i spil til CL-brag

Alt tyder på at både Neymar og Mbappe bliver klar til skæbnekampen næste onsdag i Champions League mod Liverpool

Kylian Mbappe og Neymar ser ud til at blive klar til næste onsdags opgør mod Liverpool i Champions League. Foto: Thibault Camus, AP.
Kylian Mbappe og Neymar ser ud til at blive klar til næste onsdags opgør mod Liverpool i Champions League. Foto: Thibault Camus, AP.
Følg Fodbold

Der forståeligt, hvis de blev lidt nervøse i Paris Saint-Germain tirsdag aften, da klubbens to største stjernespillere, brasilianske Neymar og franske Kylian Mbappé, udgik med skader i landskampe for henholdsvis Brasilien og Frankrig.

Neymar udgik allerede efter otte minutters spil med det, der lignede en lyskeskade. Kylian Mbappé måtte også trække sig allerede i første halvleg af Frankrigs testkamp mod Uruguay med en skulderskade.

Men onsdag kan cheftræner Thomas Tuchel ånde lettet op.

Holdets to største stjernespillere er ikke ude i længere tid. Efter alt at dømme bliver de klar til Champions League-skæbnekampen næste onsdag mod Liverpool.

Didier Deschamps, den franske landstræner, nedtonede Mbappés skade efter 1-0-sejren over Uruguay.

- Han fik smerter i skulderen, efter han faldt. Vi er ikke bekymrede. Det var et stød, som var årsagen til smerten. Jeg tror ikke, der er tale om noget alvorligt, sagde den franske landstræner efter kampen.

Neymar var selv ude på sin Instagram-profil og skrive, han ikke forventer, at skaden er alvorlig.

Dermed tyder det på, at de bliver klar til Paris Saint-Germains skæbnekamp i Champions League mod Liverpool. Et nederlag i den kamp sender franskmændene ud i Champions League kulden, hvis Napoli samtidig besejrer Røde Stjerne fra Beograd.

Omvendt kan det blive vanskeligt for sidste års finalister fra Liverpool at komme videre fra gruppespillet, hvis det ender med et nederlag i Frankrig onsdag aften.

Præsident med klar besked: Storklub skal smides ud af Champions League

Afslører storklubbens sindssyge krav: Ville have dødsklausul

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind