Dagens varme rygte: Paris snupper Madrid-træner

Andre rygter: Ny manager til Jores Okore, Costa væk fra Chelsea, Koeman til Everton

Paris' nye træner kan blive Diego Simeone (Foto: AP)
Paris' nye træner kan blive Diego Simeone (Foto: AP)

Den tidligere franske landstræner Laurent Blanc's tid i Paris Saint Germain kan være et overstået kapitel, når millionærholdet ejet af Qatar vil genoptage træningen efter sommerferien.

Klubpræsident Nasser Al-Khelaifi har i et interview med Le Parisien udtalt, at han ikke forventer, at træneren fortsat vil være Laurent Blanc.

Dagens varme rygte er, at afløseren i følge den spanske sportsavis, AS, kan blive Atletico Madrids karismatiske træner, argentineren Diego Simeone, der har krævet forstærkning til Madrid-klubben i form af et tilbagekøb af Diego Costa fra Chelsea for at blive i Madrid-klubben.

Selv om Chelsea-klubben ikke er afvisende overfor at slippe den målfarlige angriber, er det nødvendigvis ikke sikkert, at den brasiliansk-fødte spanske angriber skal tilbage til Madrid.

Evertons belgiske angriber, Romelu Lukaku er favorit til at overtage pladsen i front i London-klubben, og pengene skal bl. a. bruges på købe hollænderen Ronald Koeman fri i Southampton, så han kan blive ny manager i Liverpool-klubben.

Der lokkes bl. a. med godt en milliard kroner til nyindkøb.

Udover Romelu Lukaku er også forsvarsklippen John Stones blevet udstyret med et skilt, hvor der står: 'Til salg'.

TV: Lukaku-show: Lillebror assisterer storebror

Ny manager til Okore
Chelseas tidligere succesrige manager, Roberto Di Matteo, som stod bag Champions League-triumfen i 2012, er efter en afstikker til Tyskland og Schalke 04 tæt på et britisk comeback hos nedrykkeren Aston Villa med Jores Okore.

I England er José Mourinhos entre i Machester United fortsat et stort samtaleemne, og The Sun kan fortælle, at der er afsendt et bud på 60 mio. pund, omkring 580 mio. kroner til Juventus på den franske midtbanespiller, Paul Pogba, som er den nye managers førsteprioritet.

Den tidligere franske landsholdsspiller, Marcel Desailly har været ude og sige til Manchester Evening News, at han ikke kan se, at hverken Juan Mata, Spanien eller Marouane Fellaini, Belgien vil have en fremtid på det nye Manchester United-mandskab.

Efter mere end 25 år i klubben er den tidligere stjerne og nuværende assistenttræner, Ryan Giggs røget ud af trænerstaben.

Nu vil den tidligere elegante spiller i stedet gå managervejen.

Giggs har sandsynligvis trukket Man Utd-træningsdragten over hovedet for sidste gang (Foto: AP) Premier League Ydmyget Giggs blev tilbudt juniorjob: Nu forlader han United

Lewandowski skal ingen steder
I Tyskland har Bayern Münchens sportsdirektør Karl-Heinz Rummenigge forsøgt at stoppe snakken om, at topscorer, Robert Lewandowski skal til CL-mestrene, Real Madrid.

- Vi har en kontrakt til 2019, lyder det fra den gamle målkonge.

Alligevel fortsætter polakken og hans agent, Cezwary Kucharski med at fortælle om flirten med Real Madrid, som har tilbudt polakken en seks år lang kontrakt til en årsløn på 185 mio. kr.

Den spanske kongeklubs bænkede og utilfredse VM-topscorer, Colombias James Rodriguez nævnes som et emne til Bayern München.

Den tyske klub har allerede købt forsvarsspilleren, Mats Hummel hos rivalerne fra Borussia Dortmund samt det nye portugisiske håb, den 18 årige midtbanespiller Renato Sanches fra Benfica, der er blevet købt for 260 mio. kroner.

For at give plads har Bayern München bl. a. solgt Sebastian Rode til Borussia Dortmund, som efter salget af Ilkay Gündogan til Manchester City skal have lukket et hul på midtbanen.

TV: Derfor kan Bayern lide Lewandowski

Diego Simeone er kendt for sine flotte resultater og kontante stil. Men privat er han sød og kærlig, beretter hans danske ven Henrik Larsen. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza Sport Simeones danske ven: En blodtørstig terrier med et stort hjerte

1 af 2 Laurent Blanc ligner en færdig mand i Paris (Foto: AP)
2 af 2 Paris' nye træner kan blive Diego Simeone (Foto: AP)
1 kommentar
Vis kommentarer