Daniel Aggers norske ven stopper også karrieren

I kølvandet på Daniel Aggers karrierestop kommer samme melding fra den tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise

John Arne Riise indstiller karrieren. (Foto: AP)
John Arne Riise indstiller karrieren. (Foto: AP)

Farvel og tak.

Daniel Agger sagde i sidste uge stop for karrieren, og nu gør hans tidligere holdkammerat i Liverpool John Arne Riise det samme.

Den norske back, 35 år, stopper efter en lang og flot karriere, der har bragt ham til klubber som Monaco, Roma og altså Liverpool.

Med 110 landskampe står John Arne Riise som en af de største norske landsholdsspillere de senere år, og nordmanden valgte at trække sig tilbage efter tre måneder i Aalesund.

- Jeg har besluttet mig for at sige mit job op. For at afbryde min kontrakt med Aalesund. Og det sker ikke i næste sæson eller efter denne. Det sker nu, i dag, midt i sæsonen. Der kommer til at være flere kampe eller træninger for mig, skriver John Arne Riise på sin blog.

Nordmanden var kendt for at have en giftig, giftig venstre fod, som da også lynede 16 gange for det norske landshold.

Karrieren tog for alvor fart, da Riise i 1998 rykkede fra Aalesund til Monaco, og tre år senere blev han så solgt til Liverpool, hvor han var frem til 2008. Karrieren gik videre til Italien og Roma, inden Riise i 2001 kom tilbage til England og Fulham, som han så forlod igen i 2014. Et ophold i Apoel i Cypern og hos den indiske klub Delhi Dynamos blev det også til, inden Riise i marts skrev under med Aalesund.

Nu stopper karrieren altså helt for Riise.

John Arne Riise og Daniel Agger i euforisk jubel efter at have besejret Chelsea i semifinalen i 2007. (Foto: AP)
John Arne Riise og Daniel Agger i euforisk jubel efter at have besejret Chelsea i semifinalen i 2007. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer