Dansk forsvarsspiller på vej til Tyskland

Den danske forsvarsspiller Daniel Høegh kan meget vel være færdig i schweiziske Basel

Meget tyder på, at Daniel Høeghs tid i Basel kan være forbi. Foto: AP.
Meget tyder på, at Daniel Høeghs tid i Basel kan være forbi. Foto: AP.

Den tidligere OB'er Daniel Høegh startede godt i schweiziske Basel, men siden er det ikke blevet til meget spilletid, og med dårlig udsigt til spilletid i foråret i klubben, kan Daniel Høegh meget vel være på vej videre i karrieren.

Angiveligt skal den tyske 2. Bundesliga-klub Karlsruhe være interesseret i at få den danske forsvarspsiller til klubben. Karlsruhe mangler en midtstopper efter selv at have sendt en center back til Mainz.

Det skriver det schweiziske medie tageswoche.ch.

Det er halvandet år siden, at den 26-årige dansker rykkede fra OB til FC Basel, og selv om han er på kontrakt frem til sommeren 2019, ligner det, at han skal videre, hvis det skal blive til fast spilletid igen.

Hvis parterne bliver enige om en aftale, vil Daniel Høegh skifte til en klub, der lige nu kæmper i den tunge ende af den tyske 2. Bundesliga og ligger nummer 15 i rækken. I denne sæson er det blot blevet til seks kampe i ligaen for Basel, i alt har han spillet 320 minutters fodbold i den hjemlige liga. I sidste sæson spillede Daniel Høegh 12 gange i ligaen og 19 gange i alt.

Basel fører den hjemlige liga sikkert.

Se også: Alex Ferguson: Rooneys målrekord bliver aldrig slået

Se også: Desværre piger: Nu vil Cristiano Ronaldo giftes

Se også: FCK-reserve vender hjem

Efter en skadespause på seks uger er Philippe Coutinho tilbage i Klopps trup. Sadio Mané er dog rejst til African Cup of Nations. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Liverpool i guldkampen

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere