Dansk træner i afrikansk kaos: Klub benægter aftale

Tommy Møller Nielsen hævder, han skal være cheftræner i ghanesiske Asante Kotoko, men det kender klubben ikke noget til

Tommy Møller Nielsen påstår, at han har skrevet under med ghanesiske Asante Kotoko. Klubben er af en anden holdning. (Foto: Tycho Gregers)
Tommy Møller Nielsen påstår, at han har skrevet under med ghanesiske Asante Kotoko. Klubben er af en anden holdning. (Foto: Tycho Gregers)

Har du et job eller ej? Det virker umiddelbart som et ganske simpelt spørgsmål at besvare, men for Tommy Møller Nielsen er det tilsyneladende ikke så lige til.

For et par uger siden kom det frem, at Tommy Møller Nielsen var tæt på at blive ansat som teknisk direktør i den ghanesiske klub Asante Kotoko, men de planer har tilsyneladende ændret sig en smule. Ifølge danskeren skal han nemlig i stedet være cheftræner i klubben.

flash - 23. aug. 2015 - kl. 09:06 Ricardos søn om EM-film: Han ville have elsket det

- Jeg har skrevet under med Kotoko, og jeg skal være træner. Min vision med klubben er at vinde trofæer og gøre fansene glade. Kotoko skal spille positiv fodbold under mig. Jeg vil også forsøge at bringe danske eller europæiske sponsorer til klubben, siger Tommy Møller Nielsen ifølge Goal.

Klubbens direktør, Samuel Opoku Nti, afviser dog, at Tommy Møller Nielsen er på plads som cheftræner i Asante Kotoko.

- Jeg ved ikke, om han har skrevet under. Det siger han, at han har, men ud fra mit synspunkt er det usikkert, siger han til Dailysoccerghana.

Tommy Møller Nielsen stoppede i sommer som assistenttræner i FC Vestsjælland for at overgå til en rolle som scout.

4 kommentarer
Vis kommentarer