Danske profiler hyldes i udlandet

På baggrund af weekendens præstationer kan både Andreas Christensen og Dario Dumic glæde sig over at være på Rundens Hold i Tyskland og Holland

Oven på weekendens knusende 5-0-sejr er Andreas Christensen blevet udtaget til rundens hold i Bundesligaen af Sportschaus. Det samme er Dario Dumic i Holland. (Foto: AP)
Oven på weekendens knusende 5-0-sejr er Andreas Christensen blevet udtaget til rundens hold i Bundesligaen af Sportschaus. Det samme er Dario Dumic i Holland. (Foto: AP)

Hvis der er en plads på en fodboldbane, hvor Danmark for alvor er dækket godt ind, så er det i det centrale forsvar, hvor et hav af spillere med dansk pas viser høj klasse - både i den hjemlige Superliga og uden for Danmarks grænser.

I weekendens runde gjorde særligt Dario Dumic og Andreas Christensen sig bemærket, og det har nu resulteret i, at de to tidligere Brøndby-spillere er kommet på rundens hold i henholdsvis Holland og Tyskland.

Dario Dumic scorede sit første mål for NEC Nijmegen, da klubben besejrede Vitesse med 2-1 i søndags, og foruden at score leverede forsvarsspilleren så god en præstation, at han er blevet belønnet med en plads på rundens hold af avisen De Telegraaf.

Syd for den danske grænse har mediet Sportschaus også fundet plads til Andreas Christensen på Rundens Hold i Bundesligaen. Den danske landsholdsspiller var en solid klippe, da Gladbach besejrede Hertha Berlin med 5-0, og han fortsætter dermed de imponerende takter, han har vist hele sæsonen.

Todd Kane venter stadig på chancen i Chelsea. (Foto: All Over Press) Premier League 14 år i storklub - venter stadig på sin debut

- Det er både mit hjerte og min hjerne, der trækker mig til den side, siger Dario Dumic om sit landsholdsvalg. Han har droppet tanken om det danske landshold og håber i stedet at blive udtaget til det bosniske (Foto: Philip Davali) Landsholdsfodbold Tidligere Brøndby-profil dropper Danmark

1 kommentar
Vis kommentarer