Dansker bliver holdkammerat med Victor Valdes

Manchester United-keeperen Victor Valdes fik aldrig nogen stor succes på Old Trafford, og nu har De Røde Djævle valgt at udleje ham til Standard Liege, hvor danske Alexander Scholz slår sine folder

Den spanske målmand skrev i januar 2015 under på en kontrakt for De Røde Djævle, og sidenhen er meget gået galt for Victor Valdes.

Han blev nemlig uvenner med klubbens manager Louis van Gaal - angiveligt fordi han insisterede på, at han ikke ville spille U/21-kampe. Derfor er Victor Valdes ikke en del af førsteholdstruppen.

Se også: Kasseret Manchester United-målmand siger farvel

Nu er han - som den femte spiller hos United i denne måned - blevet udlejet. United bekræfter, at spanieren er blevet udlejet til den belgiske klub Standard Liege. Her bliver han holdkammerat med danske Alexander Scholz, der siden sidste vinter har spillet i den belgiske storklub.

Det blev blot til to førsteholdskampe hos United for Victor Valdes - lejeaftalen løber for resten af sæsonen.

Transferen af et så stort navn må tænkes at have vakt glæde og jubel hos de belgiske mandskab, som nok, taget klubbens størrelse i betragtning, ikke havde forventet, at de kunne tiltrække spillere af den kaliber.

Se også: Helt 'van Gaal': Derfor skred eks-stjernerne fra United

Der er derimod ikke alle der er lige begejstrede for signingen af den tidligere Europa- og Verdensmester. En af klubbens profiler, kantspilleren Mathieu Dossevi, har sågar været ude og kritisere handlen offentligt.

- Personligt, er jeg splittet, fortæller han til RTL Sports.

- Naturligvis er han (Victor Valdes, red.) en god spiller, en stor spiller, men at hente ham til klubben var ikke, hvad vi mest behøvede. Guillaume (Hubert, klubbens normale førstevalg på keeperposten, red.) er en god spiller for os i øjeblikket, så hvorfor erstatte ham? Han har vist alle hans kvaliteter i de seneste uger. Vi har muligheden for at kvalificere os til finalen i den beligske pokalturnering på grund af ham.

Manchester United skulle angiveligt have en option for at holde ham i klubben i endnu en kontrakt, hvis de ønsker det.

Se også: Nægtede at spille for andetholdet: United vil sælge Valdés

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen