Annonce:
Annonce:

Dansker i vildt transfer-drama: Faldt sammen til sidst

I foråret skal Casper Højer fortsat repræsentere Brian Priske og co. i Sparta Prag, selvom han var enig med franske Reims om et skifte til Ligue 1

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold

Danske Casper Højer har siddet og bidt negle til det sidste på tirsdagens deadline day, og i hele transfervinduet har han været involveret i lidt af en saga.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var den 28-årige venstre back nemlig tæt på et skifte til franske Reims fra sin klub Sparta Prag.

De personlige betingelser var forhandlet på plads, og parterne var sågar enige om en kontrakt på tre et halvt år.

Alligevel befinder Casper Højer sig stadig hos tjekkerne her 1. februar, og sådan er transfermekanismerne så specielle på vinduets allersidste dag.

Annonce:

Ligue 1-klubben var med fra starten af januar og indledte dialogen med Sparta Prag om et køb af danskeren allerede her. Det udviklede sig ifølge Ekstra Bladets oplysninger til forhøjede bud på stribe, for de ville rigtig gerne slå kløerne i ham, og Casper Højer kunne få mulighed for at prøve sig af mod stærkere modstandere i sin fodboldhverdag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Reims startede med at byde 1,2 millioner euro, dernæst 1,4 og 1,6, før de på deadline day ramte 2 millioner euro plus 800.000 i bonusser i jagten på Højers underskrift. Det svarer alt i alt til små 21 millioner kroner.

Problemet var bare, at Sparta Prag aldrig fandt en erstatning, og derfor faldt handlen sammen i 11. time.

Efter fire sæsoner i Aarhus, hvor Casper Højer blev en stor profil med skarpe dødboldskompetencer, forlod han i sommeren 2021 AGF til fordel for Sparta Prag, der sidste sommer ansatte Brian Priske som chetræner. Siden er Lars Friis også kommet til som Priskes højre hånd på den tjekkiske trænerbænk.

Selvom Højer rendte ind i en skade i januar, er det ikke så underligt, at Reims har haft et godt øje til ham. I indeværende sæson har han lavet to kasser og otte assists i 15 ligakampe.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

FC Københavns nye spiller, Jordan Larsson, kan hentes billigt til sommer, hvis de rigtige betingelser opfyldes. Hør mere i Ekstra Bladets nye transfer-podcast 'Varme drenge' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: