Dansker rygtes hjem: Det er helt forkert

Et belgisk medie sender Brian Hamalainen hjem til Danmark. Det afviser backens agent, der dog fortæller, at Hamalainen kan forlade Zulte Waregem

Foto: AP
Foto: AP

Torsdag kunne man i den belgiske avis Sport/Voetbalmagazine læse, at Zulte Waregem vil af med syv spillere efter denne sæson, og i blandt er klubbens danske venstre back Brian Hamalainen, der ellers har fået masser af spilletid og gjort det godt i denne sæson.

Avisen skriver, at Brian Hamalainen vil hjem til dansk fodbold efter syv år i udlandet, og backens danske hjerteklub, Lyngby Boldklub, som Hamalainen for nyligt har investeret i, nævnes som en mulig arbejdsgiver fra den kommende sæson.

Det afvises dog blankt af Michael Stensgaard, der er agent for den 28-årige dansker.

- Det er helt forkert. Brian vil gerne blive i udlandet, og det er det, vi arbejder på. Han er fri til sommer, og vi er lige nu i dialog med Zulte Waregem om, hvad der skal ske. Men han skal ikke tilbage til Danmark, det er helt sikkert, siger Michael Stensgaard til tipsbladet.dk.

Flere udenlandske klubber er i spil for Brian Hamalainen, der foruden Zulte Waregem har tørnet ud for Genk i Belgien.

- Vi taler med flere klubber, og så må vi se, hvor den lander. Brian har spillet en god sæson, og nu koncentrerer han sig om også at slutte den godt af med Zulte, fastslår agenten.

28-årige Brian Hamalainen har lavet fem mål og seks assists i 36 kampe for Zulte Waregem i indeværende sæson.

Se også: Kæk Kevin med perfekt angreb: Lige i kuglerne …

Efter fire år som træner i Fremad Amager, har 1992's EM-helt valgt at stoppe. Foto: Lars Poulsen. 1. division - 6. apr. 2018 - kl. 12:43 'Faxe' har fået nok: Stopper efter sæsonen

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen