Delaney dukket i vild målfest

I et sandt målorgie måtte Werder Bremen kapitulere på udebane mod Köln

Foto: AP
Foto: AP

Werder Bremen har været inde i en god stime i foråret efter tilkomsten af Thomas Delaney, men i dag var det uden sejrseffekt, da holdet tabte mod Köln med hele 4-3 i en kamp, hvor Delaney spillede alle 90 minutter.

Efter 28 minutter var Köln kommet foran med 2-0 på scoringer af Anthony Modeste og Leonardo Bittencourt, men kort efter havde Werder Bremen fået udlignet med mål af Fin Bartels og Theodor Gebre Selassie.

Inden pause kom Köln dog igen i front, da Simon Zoller fik bolden i mål, og i begyndelsen af anden halvleg øgede hjemmeholdet til 4-2 med Anthony Modestes anden scoring.

62 minutter inde i kampen gav Serge Gnabry kampen fornyet spænding med en reducering, men det blev kampens eneste mål, og dermed tabte Werder Bremen 4-3 til Köln.

På trods af nederlaget ligger Werder Bremen på syvendepladsen med 12 point ned til nedrykningspladserne, som de før Thomas Delaneys indtræden på holdet var i fare for at ende på.

Thomas Delaney er nu i Werder Bremen, men i efteråret gjorde han det fremragende i FCK og topper Ekstra Bladets karakterliste. Foto: Jens Dresling FC København Bedst og værst: Her er dommen over FCK's super-sæson

Yussuf Poulsen og Leipzig kunne ikke slå Ingolstadt. Derfor kan Bayern vinde Bundesligaen med en sejr over Wolfsburg. Arkivfoto: All Over Press Tysk fodbold Yussuf og co. giver Bayern matchbold

Foto: All over press Tysk fodbold Ærgerlige skader redder Delaney fra træthed