Deler vildt billede: - Tager du steroider?

Brasilianske Ze Roberto stillede først støvlerne på hylden som 43-årig. Han er stadig fit for fight

Ze Roberto (nummer tre fra venstre) var med ved VM i Brasilien i 1998, hvor brasserne slog Danmark ud i kvartfinalen. Her ses Ze Roberto med Junior Baiano, Cafu og Denilson. Arkivfoto: Lars Poulsen
Ze Roberto (nummer tre fra venstre) var med ved VM i Brasilien i 1998, hvor brasserne slog Danmark ud i kvartfinalen. Her ses Ze Roberto med Junior Baiano, Cafu og Denilson. Arkivfoto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Den brasilianske viceverdensmester Ze Roberto indstillede i 2017 sin flotte fodboldkarriere, der i klubregi bl.a. bød på ophold i Real Madrid, Bayer Leverkusen og Bayern München.

Mange tidligere fodboldspillere begynder ganske forståeligt at slække lidt på de fysiske krav til koppen efter karrieren, men sådan er det ikke med den i dag 45-årige Ze Roberto.

Tværtimod står han endnu skarpere, end da han trak den brasilianske landsholdsdragt over hovedet. Det 'afslører' et billede, som brasilianeren har smidt på Instagram:

Billedet har givet flere opsigtsvækkende kommentarer fra tidligere kollegaer på grønsværen.

Blandt andet spørger den tidligere Dortmund-forsvarsspiller Felipe Santana, om landsmanden tager anabolske steroider, mens den tidligere tunesiske landsholdsspiller Anis Ben-Hatira tørt konstaterer, at Ze Roberto er en 'maskine'.

Til spanske Marca løfter Ze Roberto sløret for, hvordan han som 45-årig holder sig så fit.

- Jeg har ingen laster. Jeg drikker ikke alkohol, jeg ryger ikke, jeg spiser godt, og jeg sover godt. Derudover har jeg en familie, der giver mig sikkerhed, siger Ze Roberto, der altså først indstillede sin aktive karriere for et par år siden.

Fra 2012-2017 spillede Ze Roberto på højeste niveau i hjemlandets Serie A. Først for Gremio og siden for Palmeiras.

- Min livsstil har helt sikkert været en vigtig faktor for, at jeg kunne spille så længe, som jeg gjorde. Den eneste person, man skal konkurrere med, er den person, man var i går. Det handler om altid at være motiveret, siger Ze Roberto.

Syg Lars Høgh er i corona-farezonen: - Jeg er ikke panisk eller angst

Braithwaite endte i Barça: Sådan gik det de andre pokalhelte

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+