Annonce:
Annonce:

- Det er så unfair

Ifølge Peter Schmeichel er det urimeligt, at Kasper Schmeichel altid har skullet leve med at blive sammenlignet med sin far

Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Kasper Schmeichel har opnået mange store ting i sin karriere, men den danske landsholdsmålmand havde svært ved at få sit store gennembrud, da han var i begyndelsen af 20'erne.

Og ifølge Peter Schmeichel hænger det sammen med, at mange klubber var tilbageholdende med at give Kasper Schmeichel chancen på grund af hans berømte far.

I BBC-podcasten 'Kammy & Ben's Proper Football Podcast' peger Peter Schmeichel på, at Kasper Schmeichel på urimelig vis ofte er blevet sammenlignet med sin far.

- Det er så unfair, bare fordi han er min søn. Det er så unfair, at han har skullet leve med det at blive sammenlignet.

- At folk ikke har kunnet se ham for det, han er. Der har været så mange misforståelser omkring ham, især tidligt (i hans karriere, red.), siger Peter Schmeichel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER/Ritzau Scanpix
Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

Peter Schmeichel peger i podcasten på, at mange klubber har afvist at give Kasper Schmeichel chancen på grund af hans fars karriere.

- Han fylder selvfølgelig 37 i år, så han nærmer sig enden. Så der er ikke nogen kamp i det for mig, når jeg siger det her.

- Jeg prøver ikke at løfte ham op. Men jeg forstår ikke, hvorfor folk ikke kunne se, hvad der var tydeligt helt fra begyndelsen, siger Peter Schmeichel.

- De rette folk havde ham. De trænede med ham. Jeg kan huske, da jeg kom tilbage til Villa. Kasper gik i skole i Danmark. Jeg var kun derovre en gang imellem, og Kasper tog med mig til træning. Vi havde træningssessioner med Eric Steele, som var målmandstræner der (i Aston Villa, red.).

- Jeg kan huske den rapport, han (Steele, red.) sendte videre op i systemet. Der stod bare 'sign him!' Men det gjorde de aldrig. Og jeg tror, at meget af det først og fremmest havde noget med mig at gøre.

Peter Schmeichel peger afslutningsvist på, at Kasper Schmeichel først fik en fair chance i sin karriere, da den danske landsholdsmålmand i 2011 skiftede til Leicester.

Læs her historien om, hvordan Peter Schmeichel og Diego Maradona pludselig var at finde på holdbilledet i Brøndby.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: