Det ser sort ud for Schwartz i Guingamp

Ronnie Schwartz skal udlejes i den kommende sæson

Ronnie Schwartz skal lejes ud i den kommende sæson. Han kan godt havne i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)
Ronnie Schwartz skal lejes ud i den kommende sæson. Han kan godt havne i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)

Ronnie Schwartz skal finde en ny klub.

i hvert fald for den kommende sæson.

Den tidligere Randers-bomber skal lejes ud, fordi han ikke har fået nok spilletid og er kommet lidt i klemme, fordi Guingamp kun spiller med én angriber. Da han blev hentet til klubben spillede de med to i forreste geled.

- Ronnie skal udlejes. De har stadig tro på Ronnie i Guingamp, men vi er enige med klubben om, at han skal ud at have mere spilletid den kommende sæson. Der er interesse fra både Tyskland, Frankrig og enkelte klubber i Superligaen, siger hans agent Allan Bak Jensen til Ekstra Bladet.

Den tidligere FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl har succes i det franske - uden at vide det. (Foto: Claus Bonnerup) Fransk fodbold Overrasket Lössl blev rundens bedste

Ronnie Schwartz skiftede sidste sommer fra Randers til Guingamp for et beløb i omegnen af 15 mio. kr. Han fik en fireårig kontrakt med klubben.

Han har i den første sæson i klubben spillet 14 kampe og scoret to mål. Han er primært blevet brugt som indskifter på et hold, der overraskende positivt i den forgangne sæson, hvor hans landsmænd Jonas Lössl og Lars Jacobsen var stamspillere på mandskabet.

Ronnie Schwartz skal  nu genfinde den målform, han havde, da han spillede for Randers i Superligaen. I sæsonen 2013/2014 scorede han 15 mål og sluttede som nummer tre på topscorerlisten.

Randers' nye målmonster mener ikke, det er sidste gang, fodbolddanmark ser noget til ham foran målet. (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Superligaen Randers-helt: Der kommer meget mere fra mig

12 kommentarer
Vis kommentarer