Det store transferspil: Hvem bliver solgt for mest?

De eftertragtede: Rygtemøllen kværner derud af, men der mangler stadig en transfer i den absolutte topklasse denne sommer

Juventus-spillerne Arturo Vidal og Paul Pogba er blandt de mest jagtede spillere i sommerens transfervindue og kan indbringe den italienske storklub en formue (Foto: AP)
Juventus-spillerne Arturo Vidal og Paul Pogba er blandt de mest jagtede spillere i sommerens transfervindue og kan indbringe den italienske storklub en formue (Foto: AP)

Den store transferkarussel svinger lystigt rundt i international fodbold.

Spillere og millioner af kroner skifter hver dag ejer, mens rygtemøllen bare kværner derud af.

Ligaerne ligger stille, men er erstattet af det store transferspil, hvor navne som Pogba, De Gea og Martínez lige nu indtager hovedrollerne.

De er denne sommer blandt fodboldverdenens mest eftertragtede spillere og kan meget vel stå over for et klubskifte. Men indtil videre mangler der fortsat en transfer i den absolutte topklasse.

Sergio Ramos er blevet sommerens hotteste transferemne (Foto: Francisco Seco) Spansk fodbold Transferkrig mellem giganter: United klar med megabud på Ramos

Den lovende argentinske angriber Paulo Dybala, der er skiftet fra Palermo til Juventus, er med en pris 238 mio. kr. den hidtil dyreste spiller denne sommer, men han vil formentlig blive passeret af flere, når de helt store klubber åbner for pengeskabet.

Sidste sommer stod i sydamerikanerens tegn, da Luis Suárez, James Rodríguz, Ángel Di María og David Luiz blev handlet for sammenlagt langt over to milliarder kroner. 

Også denne sommer er sydamerikanerne i høj kurs, men topscorer kan blive Juventus’ franskmand Paul Pogba, der denne sommer kan skrive sit navn på listen blandt fodboldhistoriens dyreste spillere.

Hvis Champions League-finalisterne ellers får et tilbud, der er for godt at sige nej til ...

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

8 kommentarer
Vis kommentarer