Diego Costas karriere blev reddet af Watfords manager

Diego Costa var lige ved at ryge ud af Atletico Madrid i 2010, men blev reddet på målstregen. Nu er han blandt de bedste angribere i verden

Chelsea top-angriber Diego Costa kan takke Watfords manager Quique Flores for meget i sin karriere. Det er kommet frem i en ny biografi om den spansk-brasilianske angriber ifølge Daily Mail.

Bogen handler om, hvordan Diego Costa er endt med at blive en af verdens mest frygtede angribere. Her spiller Watford-manageren en stor rolle. Inden han kom til Chelsea spillede han i Atletico Madrid, hvor det også blev til en del udlån inden det endelige gennembrud.

I 2010 var træneren i Atletico Quique Flores, der nu er manager i Watford. Her var Diego Costa komme tre dage forsent til opstartstræningen og ude af form. Det betød, at Costa blev sat til salg for 55 millioner kroner, men fik en ekstra chance af Quique Flores for at vise sig frem.

Lukakus nye agent Mino Raiola har det med at udtale sig kontroversielt fra tid til anden. (Foto: AP) Premier League Excentrisk agent: Lukaku bedre end Diego Costa

Det blev et godt valg af Atletico Madrid, der senere hen kom i Champions League-finalen med Costa i front, inden han blev solgt til Chelsea. Til historien knytter det sig også, at ingen klubber ville betale de 55 millioner for Costa i sin tid.

Den dårlige form blev desuden forklaret af Diego Costa med, at hans mor lavede alt for god mad, og undgik fotografer, der kunne tage billeder af, hvordan kroppen så ud.

Bogen hedder 'Diego Costa: The Art of War', som er skrevet af spanske Fran Guillen.

3 kommentarer
Vis kommentarer