Dolberg om Ødegaard-valg: Klart, at det har været vanskeligt

Kasper Dolberg fortæller, at han tror, at Martin Ødegaard kunne have udviklet sig bedre ved at skifte til Ajax to år siden

TV: Dolberg hattrick på 18 minutter. (Video: SNTV/IMG)

I januar 2015 skiftede et af Norges største talenter nogensinde fra lille Strømsgodset til verdens måske største klub, Real Madrid.

I samme måned valgte et af Danmarks største talenter, Silkeborgs Kasper Dolberg, at skifte til den hollandske topklub, Ajax Amsterdam.

Siden da er det gået de to spillere vidt forskelligt. Martin Ødegaard har fået begrænset med muligheder på Real Madrids førstehold, mens Kasper Dolberg lige nu er fast mand på toppen hos Ajax og sættes i forbindelse med klubber som Manchester United og Borussia Dortmund.

- Jeg havde nogle alternativer, men der var ikke snak om andet end Ajax, da jeg hørte, at de ville have mig. Jeg var klar over, at jeg ikke skulle gå fra Silkeborg til en klub som Real Madrid. Det var aldrig aktuelt, fortæller Kasper Dolberg til den norske avis VG.

I dette transfervindue er Martin Ødegaard blevet udlejet til hollandske Heerenveen.

- Jeg forstår godt, at det er vanskeligt at sige nej til en klub som Real Madrid, men det var et stort spring, han tog - fra den norske til den spanske liga. Det er klart, at det har været vanskeligt for ham at blive en del af førsteholdstruppen, slutter Dolberg.

TV: Genial kasse af Dolberg

Se også: Dortmund-stjerne: Jeg tager aldrig til Bayern München

Se også: Storklubberne jagter 'hot' Dolberg: Derfor bliver han ikke solgt nu

Kasper Dolberg har et voldsomt indre drive, men er ydmyg på ydersiden. Han holdte det derfor for sig selv og fortalte ikke familien, at han Sport og Spil Mor og far: Sådan endte Dolberg som megatalent i Ajax

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere