Drømmestart for Jess Thorup: Debuterer med største sejr i sæsonen

Gent vandt 4-0 over Oostende i den danske cheftræner Jess Thorups første kamp i spidsen for holdet

Se eller gense highlights fra pressemøderne, hvor Jess Thorups afløser i FCM blev afsløret, og hvor Jess Thorup blev presenteret som cheftræner i Gent (Video: Jan Sommer/Claus Bonnesen. Producer: Claus Wetze)

Jess Thorup fik en fornem start på tiden som cheftræner for fodboldklubben Gent, da holdet søndag for første gang spillede en kamp med danskeren på sidelinjen.

Thorup kunne gå fra banen som sejrherre, efter at Gent vandt 4-0 ude over Oostende i den bedste belgiske række, Jupiler League.

Det er første gang i sæsonen, at Gent sejrer med så sikre cifre. Tidligere har man vundet 3-0 ude over Cercle Brugge i september og triumferet hjemme med 4-1 over Waasland-Beveren.

Gent bragte sig foran efter 17 minutter, da Stallone Limbombe efter et træk ind i banen fra højrekanten med et fladt skud sendte bolden over det i lange hjørne af målet.

Kort før pausen gjorde Roman Yaremchuk det til 2-0. Ukraineren blev efterladt umarkeret tæt på mål af Oostende-forsvaret og kunne nemt heade bolden i kassen efter et indlæg fra Arnaud Souquet.

Et kvarter inde i anden halvleg blev det også 3-0 til Gent, da den 19-årige georgier Giorgi Chakvetadza efter en friløber køligt sparkede bolden i mål.

Med cirka fem minutter tilbage af kampen var Stallone Limbombe igen på pletten. Belgieren tæmmede en returbold, efter et langskud, med brystet, lagde den til rette ved højrefoden og prikkede bolden forbi hjemmeholdets Fernando Canesin i målet.

Søndagens sejr var Gents første i den belgiske liga siden 9. september. I mellemtiden er det blevet til tre nederlag og en uafgjort.

Vil du vide mere om Thorups skifte til Gent? Få hele historien om de dramatiske timer, hvor kontrakten blev underskrevet i PLUS-artiklen her:

Jess Thorup blev onsdag  præsenteret som ny træner i Gent. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Medier tog grueligt fejl: Sådan scorede Thorup drømmejobbet  

Se også: Vildt mål-show i Aarhus: AaB-profil amok efter dramatisk udvisning

Se også: David Beckham afslører: Det her fortryder jeg mest

André Rømer er blevet en stor succes i Randers, efter han ikke slog igennem for OB i det halve år, han var på Fyn. Foto: Anita Graversen. Sport og Spil Superliga-profil taler ud: - Min kæreste kunne tydeligt mærke, der var noget galt

1 af 2 Den danske træner Jess Thorup vandt sin første kamp i spidsen for Gent 4-0. Foto: Jan Sommer
2 af 2 Jess Thorup fik en regulær drømmestart som Gent-træner, da holdet vandt 4-0 første ligakamp, hvor danskeren stod i spidsen for holdet. Foto: Jan Sommer
9 kommentarer
Vis kommentarer